Demcsák Zsuzsa is részt vesz az Ázsia Expressz következő évadában, azt egyelőre nem tudni, kivel.

Hamarosan újraindul a TV2 nagy sikerű kalandsorozata, az Ázsia Expressz. Egyelőre csak annyit tudunk az új műsorról, hogy Demcsák Zsuzsa biztosan részt fog venni benne. Párjáról még nincs hír, annyi viszont biztos, hogy ebben az évadban egymáshoz közel álló sztárok indulnak együtt útnak, hogy meghódítsák Ázsiát. 

Demcsák ZsuzsaForrás: TV2

„Munkából kifolyólag jártam már Bangkokban, de akkor nem volt lehetőségem turistáskodni. Egyáltalán nem ismerem Ázsiát, teljesen ismeretlen számomra az a kultúra, de igyekszem kellő alázattal viszonyulni hozzá. Alapvetően a vallás megismerése vonz a leginkább, remélem, sok szent helyre lesz lehetőségünk ellátogatni. Extrém helyzetekben nem lesz hiány, de nem megalázó szituációk várnak ránk, és ez nagy különbség. A körülményektől egyáltalán nem tartok, inkább a fizikai megpróbáltatásoktól. Viszont mivel párban vagyunk, így szerencsére nem minden kihívás hárul majd rám. A leendő párom pedig amellett, hogy nagyon közel áll hozzám, rendkívül lelkes, és inspirálóan hat rám” – mesélte a Blikknek Demcsák.

„Az idei széria fontos üzenete, hogy csak olyan párok szállnak versenybe, akiket a való életben is személyes kapcsolat köt össze. Hamarosan Demcsák Zsuzsa is megméreti magát az Ázsia Expressz 2. nem mindennapi kihívásaiban. Az, hogy ki lesz a népszerű műsorvezető párja és a további hírességek, akik vállalkoztak az egzotikus kalandra, hamarosan kiderül, ezért érdemes figyelemmel követni a TV2 online felületeit” – közölte a TV2 sajtóosztálya.

Gyermekei előtt bántották Demcsák Zsuzsát
Demcsák Zsuzsa Jakupcsek Gabriella műsorában vallott őszintén arról, hogyan bántották a gyermekei előtt.