Kelemen Anna szinte felismerhetetlen legújabb fotóján

fotó műtét plasztika felismerhetetlen Kelemen Anna változás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Általában formás idomait mutatja meg közösségi oldalán Kelemen Anna. Ám most szokatlan módon csak az arca látszik legújabb szelfijén, melyen nehéz felismerni. 

Általában meztelenül vagy falatnyi fehérneműbe bújtatott testével hódít közösségi oldalán Kelemen Anna. Ám a volt nyuszilány most kizárólag az arcát mutatta meg.

A képen igencsak nehéz felismerni, mintha valami megváltozott volna rajta. Talán újra kés alá feküdt, nem lehet tudni. Mindenesetre Kelemen Anna nem titkolja, hogy volt már része néhány plasztikai beavatkozásban.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

#mood

Kelemen Anna (@kelemenannaofficial) által megosztott bejegyzés,

Lady Gaga állítólag Jeremy Rennerrel randizikhttp://www.life.hu/sztarok/20190325-lady-gaga-allitolag-jeremy-rennerrel-randizik.htmlÚgy tűnik, Lady Gaga új párt talált: egy színésszel randizik az énekesnő, aki nem Bradley Cooper. TV + Sztárok--Brit sorozatban használták engedély nélkül a Gyöngyhajú lánythttp://www.life.hu/sztarok/20190325-brit-sorozatban-hasznaltak-engedely-nelkul-a-gyongyhaju-lanyt.htmlNem kértek engedélyt az Omega egyik nagy slágerének, a Gyöngyhajú lánynak a használatára egy brit sorozatban. TV + SztárokFotó: Mudra László - OrigoDobó Kata Andy Vajna elvesztéséről beszélthttp://www.life.hu/sztarok/20190325-dobo-kata-andy-vajna-elveszteserol-beszelt.htmlElső rendezésén van túl Dobó Kata. A Kölcsönlakás közönségsikeréről beszélve a színésznő azt is elmondta, hogy meg tudta-e mutatni Andy Vajnának a kész filmet. TV + SztárokFotó: Szabó Gábor - OrigoKiabálással indult újra Galambos Lajos perehttp://www.life.hu/sztarok/20190325-kiabalassal-indult-ujra-galambos-lajos-pere.htmlLagzi Lajcsi újraindult pere kisebb kiabálással kezdődött: feleségét védte a zenész. TV + Sztárok--Újra kezdetét vette Galambos Lajos büntetőperehttp://www.life.hu/sztarok/20190325-ujra-kezdetet-vette-galambos-lajos-buntetopere.htmlÚjra kezdetét vette Galambos Lajos büntetőpere. TV + SztárokFotó: Szabó Gábor - OrigoValóVilág: VV Vivi és VV Krisztián szakítottakhttp://www.life.hu/sztarok/20190325-valovilag-vv-vivi-es-vv-krisztian-szakitottak.htmlSzakított VV Vivi és VV Krisztián: csak néhány hónapig tartott a fellángolás. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.