Időjárás: Németh Lajos éjszakai fagyokra figyelmeztet

Fotó: Talán Csaba -
Németh Lajos időjárás fagy előrejelzés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Németh Lajos éjszakai fagyokra figyelmeztet.

Németh Lajos a Gellért-hegyről jelentkezett be a TV2 műsorában, ahol elmondta, a héten hajnali fagyokkal kell számolnunk.

A szél leáll majd délután, és szerdára, valamint csütörtökre, péntekre virradóra az ország jelentős részén lesznek fagyok. És ez azért baj, mert a gyümölcsfák már sokfelé virágoznak és ez a fagy kárt okozhat. Különösen az északi hegyvidék térségében és a Duna-Tisza közén is lesznek olyan helyek, ahol mínusz 5-6 fokig süllyedhet a hőmérő higanyszála. De a fagyos reggelek után napközben a napsütés hatására 13–15 fok is lehet, sőt ahogy közeledik a hétvége, 17–20 fokig melegszik a levegő.”

Gombákat találhattak a Marsonhttp://www.life.hu/news/20190325-gombakat-talalhattak-a-marson.htmlNem mindennapi hírek érkeztek a Marsról: gombákat találhattak a bolygó felszínén. News--A hullaházban ébredt a klinikai halál állapotából a férfihttp://www.life.hu/news/20190325-a-hullahazban-ebredt-a-klinikai-halal-allapotabol-a-ferfi.htmlJoao Araujo szívrohamot kapott, amikor munkába vitte feleségét. Huszonegy perc után ébredt fel a hullaházban. A csodával határos módon újra munkába is állhatott. News--Időjárás: viharos szél és éjszakai fagyok jönnek a hétenhttp://www.life.hu/news/20190325-idojaras-viharos-szel-es-ejszakai-fagyok-jonnek-a-heten.htmlReméljük, mindenki kiélvezte a hétvégi késő tavaszias időt, mert a héten sokkal hűvösebb lesz. NewsOrigoHelikopterrel mentették ki a norvég partoknál elszabadult luxushajó, a Viking Sky utasaithttp://www.life.hu/news/20190325-helikopterrel-mentettek-ki-a-norveg-partoknal-elszabadult-luxushajo-a-viking-sky-utasait.htmlEgyesével mentették ki helikopterrel a norvég partok közelében elszabadult luxushajó utasait. News--5-ből 1 irodai bögrén ürülék is található, de ez elkerülhetőhttp://www.life.hu/news/20190321-5bol-1-irodai-bogren-urulek-is-talalhato-de-ez-elkerulheto.htmlFelmérések szerint az emberek negyede nem mos kezet mosdóhasználat után, így 5 irodai bögréből 1-en találhatók székletnyomok. A szakértő szerint elkerülhetjük a fertőzött területeket, ha csak a sajátunkat használjuk. NewsOrigoHalálos lövés érte Justin Carter countryzenészt: éppen klipet forgatotthttp://www.life.hu/news/20190323-halalos-loves-erte-justin-carter-countryzeneszt-eppen-klipet-forgatott.htmlVéletlenül a saját fegyverével okozott végzetes sérülést magának. News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.