A 22 éves énekesnő két évad után úgy döntött, nem vállal mentorságot a következő X-Faktorban. A csatorna már keresi az utódját. 

"Mentornak lenni nemes feladat, de sok forgatási idővel, riportokkal, castingokkal, stúdiómunkával, próbákkal és éjszakákba nyúló meetingekkel jár. Így a saját pályámat háttérbe kellett szorítanom, sok felkérésnek nem tudtam eleget tenni, de ez most megváltozik" – nyilatkozta a  Blikknek Radics Gigi.

"Örülök, hogy anno belevágtam, viszont a saját bőrömön tapasztaltam, mekkora felelősséggel is jár. Megcsináltam, közben érzelmileg felnőttem, keményen beleálltam vitákba, döntéseket hoztam, ami miatt kaptam hideget és meleget is, de vállaltam. Volt egy kialakult kép rólam korábban, egy estélyi ruhás, 15 éves díva, akit szerettem volna más oldalról is megmutatni, hogy milyen nővé váltam az évek során. Szerintem sikerült" – tette hozzá Gigi, valamint azt is, hogy döntése anyagi veszteséggel is jár. 

Az RTL Klub elfogadta az énekesnő döntését, és már keresik az utódját.

"Az idei évben Gigi már a tárgyalások elején jelezte, hogy hatalmas élmény és remek szakmai kihívás volt számára a műsor, de szeretne a saját karrierjére koncentrálni, amit megértünk és támogatunk" – mondta a lapnak Verebély Marcell, az X-Faktor kreatív producere, aki arról is beszélt, elképzelhető, hogy más változás is lesz a mentorkvartettben. 

Forrás: RTL Klub