Demcsák Zsuzsa hisz a lélekvándorlásban, többször is visszavitték már a múltba. Úgy érzi, ezért sikerült kigyógyulnia a rákból is.

Az Ázsia Expressz második szériájában versenyző Demcsák Zsuzsa őszintén vallott arról, hogy miben hisz: a lélekvándorlásban, előző életekben. Ő többször is járt már saját régi múltjában, ami segítette a mostani életének problémáit megoldani.

Demcsák Zsuzsa hisz a lélekvándorlásbanForrás: Televíziós Újságírók Díja

"Hiszek benne. Hiszem, hogy valamiért születünk a világra, és van valami megoldandó feladatunk az életben. Hovatovább nem véletlen az sem, hogy ahhoz a családhoz tartozunk, amelyben élünk, nem hiába azokat a gyerekeket kapjuk, akiket nevelünk. Mert tanítanak minket. Mert természetesen tanulnunk kell valamit. Többször is visszavittek a múltba. Három előző életemben is jártam, mert akkor, abban az időszakban a párkapcsolati problémáimra szerettem volna választ kapni. Így gyógyultam ki a rákból is.  Vagy legalábbis én így gondolom. Ebben hiszek" – mondta a Borsnak Zsuzsa. 

Mi történt Demcsák Zsuzsa arcával? Nem olyan, mint volt

Demcsák Zsuzsát újra láthatjuk a képernyőn, de a műsorvezető nem olyan, mint volt: megváltozott az arca. Nézd meg, hogy néz ki most!