Paris Jackson az Instagram-oldalán megmutatta, hogy drogot használ

Forrás: Getty Images -
öngyilkos Michael Jackson drog Paris Jackson öngyilkosság közösségi média kábítószer
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Szinte nincs nap, hogy ne jelenne meg egy újabb cikk a Michael Jackson pedofil botrányait feldolgozó, Leaving Neverland című filmmel kapcsolatban. Ez valószínűleg az elhunyt énekes családjára is hatással van. Most a lánya, Paris Jackson posztolta ki a közösségi oldalára, ahogy drogot használ. 

Megdöbbentette rajongóit Paris Jackson. A pop királyának lánya Insta-storyban tett közzé egy videót, amelyen drogokat használ.

A Daily Mail cikke szerint a videó hajnali 4 óra 20 perckor készült, ami a rendszeresen kábítószerezők között egy bevett időpont a kannabisz használatára. Illetve maga a 420-as szám jelöli a kannabiszt.

Paris Jackson megmutatta, hogy kábítószert használ Forrás: Getty Images

Amióta megjelent a Michael Jackson pedofilügyeit feldolgozó, Leaving Neverland című dokumentumfilm, nem telik el úgy nap, hogy ne látna napvilágot újabb és újabb információ ezzel kapcsolatban. Bizonyára ez Paris Jacksont is megviseli. Azt azonban tagadja, hogy öngyilkosságot kísérelt volna meg március elején.

Steiner Kristóf reagált: pornóoldalon kötött ki egy filmjelenet, amiben szerepelthttp://www.life.hu/sztarok/20190328-steiner-kristof-reagalt-pornooldalon-kotott-ki-egy-filmjelenet-amiben-szerepelt.htmlNemzetközi díjakat nyert kisfilmben szerepelt Steiner Kristóf, ám a film egy jelenete pornóoldalon kötött ki. A hírre közösségi oldalán és élő adásban is reagált a vegán blogger. TV + Sztárok--Schmuck Andor vicces fotóval vágott vissza a kommentelőknekhttp://www.life.hu/sztarok/20190328-schmuck-andor-vicces-fotoval-vagott-vissza-a-kommenteloknek.htmlEgy 22 éves egyetemista lányba szeretett bele Schmuck Andor. A kommentelők közül sokat támadhatták őket, így a politikus egy vicces fotóval vágott vissza. TV + SztárokFotó: Szabó Gábor - OrigoMegyeri Csilla elhagyta a pénztárcáját az irataival együtthttp://www.life.hu/sztarok/20190328-megyeri-csilla-elhagyta-a-penztarcajat-az-irataival-egyutt.htmlMegyeri Csilla nehéz napokat él át: elhagyta a pénztárcáját az irataival együtt. TV + Sztárok--Hosszú Katinkának nem sikerült a 200 pillangóhttp://www.life.hu/sztarok/20190328-hosszu-katinkanak-nem-sikerult-a-200-pillango.htmlHosszú Katinka a debreceni országos bajnokságon kihajtotta magát, de neki sem sikerülhet minden: harmadik lett 200 pillangón. TV + Sztárok--Marsi Anikó mankóval és kerekesszékkel közlekedik combcsonttörése után, alig tud mozognihttp://www.life.hu/sztarok/20190328-marsi-aniko-mankoval-kozlekedik-combcsonttorese-utan.htmlMarsi Anikó nem pihent sokáig combcsonttörése után, amint lehetett, újra munkába állt, habár a mozgás nehezére esik. TV + SztárokOrigoHalálra gázolt sok embert egy kamion Guatemalában az autópályánhttp://www.life.hu/sztarok/20190328-halalra-gazolt-sok-embert-egy-kamion-guatemalaban-az-autopalyan-1.htmlHalálra gázolt legalább harminc embert egy kamion Guatemalában egy autópályán a sötétben. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.