Baukó Éva kitálalt arról, milyen volt a szex Talmácsi Gáborral

Forrás: RTL2 -
szex Talmácsi Gábor Gyertek át! Baukó Éva
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Baukó Éva elárulta, egyszer lefeküdt Talmácsi Gáborral, de saját bevallása szerint a szexuális együttlét nem volt jó.

Baukó Éva volt az egyik vendége a Gyertek át! című műsorban, ahol egy arcpirító történetet is megosztott a nagyérdeművel. Elárulta, hogy egyszer lefeküdt Talmácsi Gáborral, de az együttlét szerinte nagyon rossz volt.

Egy nulla volt. Képzeljétek el, az volt, hogy amikor volt ez a szexuális együttlétünk, így rám csimpaszkodott, mintha a motorja lennék... Esküszöm. Azt mondta, ezt a nem tudom milyen technikát Japánban tanulta..."

Kisbabája született VV Veronikánakhttp://www.life.hu/sztarok/20190329-kisbabaja-szuletett-vv-veronikanak.htmlVV Veronika bejelentette: kisbabája született. TV + SztárokOrigoJessie J meztelenül pózol egy férfival a fürdőszobájában, aki nem Channing Tatumhttp://www.life.hu/sztarok/20190329-jessie-j-meztelenul-pozol-egy-ferfival-a-furdoszobajaban-aki-nem-channing-tatum.htmlJessie J az Instagram-oldalán mutatta meg „titkos szeretőjét" a követőinek: meztelenül pózolt vele. TV + Sztárok--Osvárt Andrea elárulta, miért szakítottak olasz szerelmével, Robertóvalhttp://www.life.hu/sztarok/20190329-osvart-andrea-elarulta-miert-szakitottak-olasz-szerelmevel-robertoval.htmlOsvárt Andrea és Roberto sok év után szakítottak, most a színésznő elmondta, mi is volt pontosan a baj a kapcsolatukkal. TV + SztárokFotó: Adrián Zoltán - OrigoMegőrülnek a férfiak Sebestyén Ági szexi fotójáérthttp://www.life.hu/sztarok/20190329-megorulnek-a-ferfiak-sebestyen-agi-szexi-fotojaert.htmlNem fogta magát vissza a közösségi oldalán Sebestyén Ági: szexi dekoltázst villantott. TV + SztárokOrigoSteiner Kristóf reagált: pornóoldalon kötött ki egy filmjelenet, amiben szerepelthttp://www.life.hu/sztarok/20190328-steiner-kristof-reagalt-pornooldalon-kotott-ki-egy-filmjelenet-amiben-szerepelt.htmlNemzetközi díjakat nyert kisfilmben szerepelt Steiner Kristóf, ám a film egy jelenete pornóoldalon kötött ki. A hírre közösségi oldalán és élő adásban is reagált a vegán blogger. TV + Sztárok--Kids’ Choice Awards 2019: ezeket a tiniket több millióan követik a közösségi oldalakonhttp://www.life.hu/sztarok/20190328-kids-choice-awards-2019-ezeket-a-tiniket-tobb-millioan-kovetik-a-kozossegi-oldalakon.htmlA már több mint 30 éves Kids' Choice díjátadó a világsztárok mellett felvonultatta narancssárga szőnyegén a világ legkövetettebb influencereit is. Brazíliától a Fülöp-szigeteken át öt olyan fiatalt faggattunk, akiket összesen több mint három magyarországnyi ember követ az Instagramon. A Life.hu-nak elárulták, szerintük mi a sikerük titka, amiért 30 milliónál is több ember figyeli a mindennapjaikat a közösségi médiában. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.