Halál témájú esküvőn házasodott össze egy amerikai pár

Forrás: Shutterstock -
halál esküvő pogányok boszorkány
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Leszámolt a hófehér esküvői ruhával egy menyasszony, és halál témájú esküvőn mondta ki kedvesének a boldogító igent.

Igencsak meghökkentette a világot az az amerikai esküvő, amelynek témája a halál volt. A 39 esztendős Danielle és vőlegénye, Ryan úgy döntöttek, nem kérnek a hagyományokból, és úgy mondják ki egymásnak a boldogító igent, ahogyan azt ők szeretnék.

A magát csak modern boszorkánynak nevező nő a nagy napon egy fekete uszályos ruhát és hasonló színű bundát viselt.

Azt akartam, hogy az elhunyt édesapám szelleme adjon bennünket össze. Épp ezért elhoztam a cowboykalapját, és beletettem az esküvői csokromat. Így úgy éreztem, ő is ott van velünk" – nyilatkozta a Daily Starnak.

A kép csak illusztráció Forrás: Shutterstock

Danielle elárulta azt is, hogy direkt a tél közepén esküdtek, pont akkor, amikor minden az elmúlásról szól.

Készítettünk egy oltárt, amelyen az elhunyt rokonainkról voltak képek. Pogánynak és boszorkánynak lenni egyet jelent azzal, hogy megértjük, a halál egyet jelent a születéssel, és a születés a halállal."

Magát a ceremóniát egyébként éjszaka, holdfényben egy régi acélbányánál tartották.

A Nébih online "valóságshow-t" indított a felelős állattartás érdekében http://www.life.hu/news/20190329-a-nebih-online-valosagshowt-indit-a-felelos-allattartas-erdekeben.htmlÚjabb innovatív, ismeretterjesztő projektet, online "valóságshow-t" indított a Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal (Nébih), amelynek célja, hogy felhívja a figyelmet a felelős állattartás fontosságára. NewsOrigoEgy magát időutazónak valló férfi szerint 1981 óta képesek vagyunk utazni az időbenhttp://www.life.hu/news/20190329-egy-magat-idoutazonak-vallo-ferfi-szerint-1981-ota-kepesek-vagyunk-utazni-az-idoben.htmlEgy későbbi amerikai elnök nevét és a mesterséges intelligencia térhódítását is megjósolta egy magát időutazónak valló férfi, Adam Archon. Egy állítólagos hazugságvizsgálaton is részt vett, amin átment. NewsOrigoEgy brit pár látta Madeleine McCannt egy benzinkútnál néhány nappal az eltűnése utánhttp://www.life.hu/news/20190329-egy-brit-par-latta-madeleine-mccannt-egy-benzinkutnal-nehany-nappal-az-eltunese-utan.htmlEgy brit pár azt állítja, hogy Marrákesben látták Madeleine McCannt néhány nappal az eltűnése után. News--Többfelé 20 fok körüli maximumokkal ér véget a márciushttp://www.life.hu/news/20190329-idojaras-tobbfele-20-fok-koruli-maximumokkal-er-veget-a-marcius.htmlNapos, száraz idővel és többfelé 20 fok körüli maximumokkal ér véget a március – derül ki az Országos Meteorológiai Szolgálat országos, középtávú előrejelzéséből. News--Két apának szült ikreket a kínai édesanyahttp://www.life.hu/news/20190328-ket-apanak-szult-ikreket-a-kinai-edesanya.htmlGyönyörű ikreket hozott világra Kínában egy édesanya. Ám az édesapa észrevett valami furcsaságot. Az egyik baba nem hasonlított rá, végül kiderült, nem is az ő gyermeke. News--Hatalmas hal tetemét mosta partra a tenger Ausztráliában – fotóhttp://www.life.hu/news/20190326-hatalmas-hal-tetemet-mosta-partra-a-tenger-ausztraliaban.htmlÓriási haltetemet mosott partra a tenger Ausztráliában: nem túl elterjedt ez a példány arrafelé. NewsOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.