Harry herceg Meghan Markle miatt szakított a legjobb barátjával

Forrás: Getty Images/WireImage/Samir Hussein -
barát Meghan Markle szakított barát Harry herceg
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Harry herceg nem ápol már olyan szoros kapcsolatot korábbi legjobb barátjával, Tom "Skippy" Inskippel, a férfi gyorsan kikerült a belső körből Meghan Markle érkezése után.

Harry herceg a szerelmét választotta legjobb barátjával szemben. A királyi sarj sokáig nagyon jó kapcsolatot ápolt Tom "Skippy" Inskippel, de a férfi mára kikerült a belső körből, méghozzá Meghan Markle miatt. Korábban azt hitték, Harry azért szakította meg a kapcsolatot a bulihuligán barátjával, hogy távol tartsa magát a kísértéstől, de most kiderült, hogy nem ez volt az ok.

Harry herceg Meghan Markle miatt szakította meg a kapcsolatot a legjobb barátjával Forrás: Getty Images/WireImage/Samir Hussein

A hírek szerint ugyanis Tom nem támogatta Harry herceg kapcsolatát Meghan Markle-lel, és ezt meg is mondta a hercegnek. Azt tanácsolta neki, hogy ne vegye feleségül az egykori színésznőt, ezért tagadta meg Harry herceg a barátságát – írja a The Sun.

Jessie J meztelenül pózol egy férfival a fürdőszobájában, aki nem Channing Tatumhttp://www.life.hu/sztarok/20190329-jessie-j-meztelenul-pozol-egy-ferfival-a-furdoszobajaban-aki-nem-channing-tatum.htmlJessie J Instagram-oldalán mutatta meg „titkos szeretőjét" a követőinek: meztelenül pózolt vele. TV + Sztárok--A követővásárlásról nyilatkozott Viszkok Fruzsihttp://www.life.hu/sztarok/20190329-a-kovetovasarlasrol-nyilatkozott-viszkok-fruzsi.htmlViszkok Fruzsi, az ország egyik legismertebb social media sztárja exkluzív interjút adott a Life.hu-nak Los Angelesben. Bár Fruzsi ritkán nyilatkozik, most kivételt tett, ugyanis lapunk mellett Magyarországról ő is részt vehetett a Kids' Choice díjátadón. A nagyszabűsú esemény mellett természetesen szóba jött a magya influenszerek helyzete, a vásárolt követők, valamint a social media szereplőinek megítélése is.TV + SztárokOrigoOsvárt Andrea elárulta, miért szakítottak olasz szerelmével, Robertóvalhttp://www.life.hu/sztarok/20190329-osvart-andrea-elarulta-miert-szakitottak-olasz-szerelmevel-robertoval.htmlOsvárt Andrea és Roberto sok év után szakítottak, most a színésznő elmondta, mi is volt pontosan a baj a kapcsolatukkal. TV + SztárokFotó: Adrián Zoltán - OrigoRadics Gigi távozása után ők lehetnek esélyesek az X-Faktor mentoránakhttp://www.life.hu/sztarok/20190329-radics-gigi-helyett-ok-lehetnek-eselyesek-az-xfaktor-mentoranak.htmlRadics Gigi helyett új női mentort kell keresnie az RTL Klubnak: ők lehetnek az esélyesek. TV + SztárokOrigoSzakított Puskás Peti és Eke Angélahttp://www.life.hu/sztarok/20190329-szakitott-puskas-peti-es-eke-angela.htmlAz énekes a közösségi oldalán jelentette be, hogy különválnak útjaik.TV + Sztárok--Steiner Kristóf reagált: pornóoldalon kötött ki egy filmjelenet, amiben szerepelthttp://www.life.hu/sztarok/20190328-steiner-kristof-reagalt-pornooldalon-kotott-ki-egy-filmjelenet-amiben-szerepelt.htmlNemzetközi díjakat nyert kisfilmben szerepelt Steiner Kristóf, ám a film egy jelenete pornóoldalon kötött ki. A hírre közösségi oldalán és élő adásban is reagált a vegán blogger. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.