A legtöbb ember irigyli a sztárok fényűző életmódját és végtelen pénzét. Ugyan utóbbi sok problémára megoldást jelenthet, mindentől nem menti meg őket, ahogy a reflektorfényben leélt életnek sem csak pozitív hozadéka van. Mi sem bizonyítja ezt jobban, mint az alábbi lista, amelyen összeszedtük, milyen őrült dolgok miatt pereltek már be hírességeket.

Michael Jordant a hasonmása perelte be

Michael JordanForrás: AFP/2016 Getty Images/Elsa

A legtöbb ember büszke arra, ha akár csak nyomokban is, de hasonlít egy hírességre. Michael Jordan hasonmása azonban nem örült az egyezésnek. Sokan mentek oda hozzá aláírást kérni, de ahelyett, hogy elmagyarázta volna, ő nem a híres kosárlabdázó, inkább beperelte Michael Jordant, habár a sportoló mit sem tehet a hasonlóságról.


Kim Kardashian túl lelkesen népszerűsített 

Kim KardashianForrás: Getty Images/2019 Jared Siskin/amfAR/Jared Siskin/Amfar

Szokványos, hogy a nagy követővel rendelkező sztárok posztjai közül nagyon sok a támogatott tartalom, vagyis kizárólag reklámcélból osztanak meg egy-egy terméket. Kim Kardashian is sokszor népszerűsít termékeket, így tett egy okostelefonokra tokokat gyártó céggel is. A vállalat eladási megugrottak, ezt azonban nem nézte jó szemmel a konkurencia: beperelték Kim Kardashiant, amiért ellehetetlenítette őket.


Jay-Z rosszul tartotta a kezét 

Jay-Z Roc Nation kéztartásaForrás: Getty Images/Frank Micelotta

A rapper nagyon rosszul választotta meg azt a kézmozdulatot, amit ikonikusan a sajátjának szánt. Jay-Z feltartott kezekkel, a kézfejeit összeérintve, egy gyémánt alakzatot kiadva utalt mindig a saját cégére, a Roc Nationre, de állítólag nem ő az első, akinek ez eszébe jutott. Diamond Dallas egykori pankrátor beperelte ezért a kézmozdulatért Jay-Z-t, azt állítva, hogy valójában ezt ő találta ki.

Beyoncét a kislánya miatt perelték

Beyoncé

Miután Beyoncé első terhessége alatt egy interjú során furcsán elmozdult a hasa, mindenki azt híresztelte, hogy nem az énekesnő hordta ki valójában a kislányát, Blue Ivyt. A pletykának az sem tett jót, hogy egy nő, Tina Seals beperelte Beyoncét, azt állítva, igazából ő Blue Ivy biológiai anyja. Ugyanez a nő állította azt is, hogy ő Kim Kardashian és Kanye West kislányának, North Westnek az anyja. 

A Jonas Brothers koncertjén túl nagy volt a tombolás

Jonas BrothersForrás: AFP/Mark Davis

A legnagyobb kedvencedet látni a színpadon óriási élmény, és bizony előfordul, hogy a közönség hatalmas tombolásba kezd egy-egy bulisabb szám alatt. Ez történt egy bizonyos 2010-es koncerten is, amely során Ashleigh Johnsont a kordonhoz szorította a tömeg. Érthető, hogy ez komoly trauma volt a számára, az azonban már kevésbé, hogy az emberek viselkedéséért a zenekart hibáztatta.