Őrület, hogy miért perelték be ezeket a sztárokat: Beyoncét és Kim Kardashiant is bíróság elé citálták

Jay-Z kim kardashian sztárok Jonas Brothers Beyoncé bíróság per Michael Jordan
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A legtöbb ember irigyli a sztárok fényűző életmódját és végtelen pénzét. Ugyan utóbbi sok problémára megoldást jelenthet, mindentől nem menti meg őket, ahogy a reflektorfényben leélt életnek sem csak pozitív hozadéka van. Mi sem bizonyítja ezt jobban, mint az alábbi lista, amelyen összeszedtük, milyen őrült dolgok miatt pereltek már be hírességeket.

Michael Jordant a hasonmása perelte be

Michael Jordan Forrás: AFP/2016 Getty Images/Elsa

A legtöbb ember büszke arra, ha akár csak nyomokban is, de hasonlít egy hírességre. Michael Jordan hasonmása azonban nem örült az egyezésnek. Sokan mentek oda hozzá aláírást kérni, de ahelyett, hogy elmagyarázta volna, ő nem a híres kosárlabdázó, inkább beperelte Michael Jordant, habár a sportoló mit sem tehet a hasonlóságról.


Kim Kardashian túl lelkesen népszerűsített

Kim Kardashian Forrás: Getty Images/2019 Jared Siskin/amfAR/Jared Siskin/Amfar

Szokványos, hogy a nagy követővel rendelkező sztárok posztjai közül nagyon sok a támogatott tartalom, vagyis kizárólag reklámcélból osztanak meg egy-egy terméket. Kim Kardashian is sokszor népszerűsít termékeket, így tett egy okostelefonokra tokokat gyártó céggel is. A vállalat eladási megugrottak, ezt azonban nem nézte jó szemmel a konkurencia: beperelték Kim Kardashiant, amiért ellehetetlenítette őket.


Jay-Z rosszul tartotta a kezét

Jay-Z Roc Nation kéztartása Forrás: Getty Images/Frank Micelotta

A rapper nagyon rosszul választotta meg azt a kézmozdulatot, amit ikonikusan a sajátjának szánt. Jay-Z feltartott kezekkel, a kézfejeit összeérintve, egy gyémánt alakzatot kiadva utalt mindig a saját cégére, a Roc Nationre, de állítólag nem ő az első, akinek ez eszébe jutott. Diamond Dallas egykori pankrátor beperelte ezért a kézmozdulatért Jay-Z-t, azt állítva, hogy valójában ezt ő találta ki.

Beyoncét a kislánya miatt perelték

Beyoncé

Miután Beyoncé első terhessége alatt egy interjú során furcsán elmozdult a hasa, mindenki azt híresztelte, hogy nem az énekesnő hordta ki valójában a kislányát, Blue Ivyt. A pletykának az sem tett jót, hogy egy nő, Tina Seals beperelte Beyoncét, azt állítva, igazából ő Blue Ivy biológiai anyja. Ugyanez a nő állította azt is, hogy ő Kim Kardashian és Kanye West kislányának, North Westnek az anyja.

A Jonas Brothers koncertjén túl nagy volt a tombolás

Jonas Brothers Forrás: AFP/Mark Davis

A legnagyobb kedvencedet látni a színpadon óriási élmény, és bizony előfordul, hogy a közönség hatalmas tombolásba kezd egy-egy bulisabb szám alatt. Ez történt egy bizonyos 2010-es koncerten is, amely során Ashleigh Johnsont a kordonhoz szorította a tömeg. Érthető, hogy ez komoly trauma volt a számára, az azonban már kevésbé, hogy az emberek viselkedéséért a zenekart hibáztatta.

Kisbabája született VV Veronikánakhttp://www.life.hu/sztarok/20190329-kisbabaja-szuletett-vv-veronikanak.htmlVV Veronika bejelentette: kisbabája született. TV + SztárokOrigoJessie J meztelenül pózol egy férfival a fürdőszobájában, aki nem Channing Tatumhttp://www.life.hu/sztarok/20190329-jessie-j-meztelenul-pozol-egy-ferfival-a-furdoszobajaban-aki-nem-channing-tatum.htmlJessie J az Instagram-oldalán mutatta meg „titkos szeretőjét" a követőinek: meztelenül pózolt vele. TV + Sztárok--Osvárt Andrea elárulta, miért szakítottak olasz szerelmével, Robertóvalhttp://www.life.hu/sztarok/20190329-osvart-andrea-elarulta-miert-szakitottak-olasz-szerelmevel-robertoval.htmlOsvárt Andrea és Roberto sok év után szakítottak, most a színésznő elmondta, mi is volt pontosan a baj a kapcsolatukkal. TV + SztárokFotó: Adrián Zoltán - OrigoMegőrülnek a férfiak Sebestyén Ági szexi fotójáérthttp://www.life.hu/sztarok/20190329-megorulnek-a-ferfiak-sebestyen-agi-szexi-fotojaert.htmlNem fogta magát vissza a közösségi oldalán Sebestyén Ági: szexi dekoltázst villantott. TV + SztárokOrigoRadics Gigi távozása után ők lehetnek esélyesek az X-Faktor mentoránakhttp://www.life.hu/sztarok/20190329-radics-gigi-helyett-ok-lehetnek-eselyesek-az-xfaktor-mentoranak.htmlRadics Gigi helyett új női mentort kell keresnie az RTL Klubnak: ők lehetnek az esélyesek. TV + SztárokOrigoMegszólalt egy szemtanú Lovasi András balesetérőlhttp://www.life.hu/sztarok/20190329-megszolalt-egy-szamtanu-lovasi-andras-baleseterol.htmlA Kiscsillag frontembere, Lovasi András is részese volt annak a balesetnek, amelyben két személyautó és egy rendőrautó ütközött össze Budapesten. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.