Baukó Éva ismét nyilatkozott Talmácsi Gáborról

Forrás: Instagram / Baukó Éva -
párkapcsolat szex Talmácsi Gábor Baukó Éva
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Baukó Éva tegnap tálalt ki kamerák előtt Talmácsi Gáborral való kapcsolatáról és a szexuális életükről. A műsor után pedig a Borsnak is nyilatkozott.

Baukó Éva az RTL Klub műsorában mesélt arról, milyen volt a szex Talmácsi Gáborral. Azt állította, hogy nulla volt az ágyban a motorversenyző. A kínos jelenet után Évát megkereste a Bors. A lapnak elmondta, évekkel ezelőtt alkottak egy párt Gáborral, és igazából nem is érti, miért került elő ez a téma megint.

Baukó Éva szerint Talmácsi Gábor egy nulla az ágyban Forrás: Instagram / Baukó Éva


„Már a villában is elmondtam, hogy együtt voltunk, nem értem, miért téma ez megint. Semmi okom nincs hazudni, tíz éve vagy még régebben lehetett, talán 2007-ben, és majd' egy évet voltunk együtt. A kapcsolatunk teljesen komoly volt, még a szüleinek is bemutatott. (...) Már bánom, hogy ismét felhoztam ezt a történetet, de Balázs kérte, hogy soroljak fel celebpasikat a múltamból. Bár őszintén szólva nem érdekel sem Gábor, sem ez az egész” –
nyilatkozta az exvillalakó a történtekkel kapcsolatban.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.