Lovasi András korábban is balesetezett autójával: elsodorta egy rendőr lányát

Fotó: Szabó Gábor - Origo -
baleset Lovasi András rendőr autó
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Lovasi András nem először okozott balesetet: korábban elsodorta egy rendőr lányát.

Lovasi András a napokban a Dózsa György útnál tarolt le egy rendőrautót terepjárójával. A balesetben két rendőr is megsérült, az egyiküknek három foga kitört, a kulcscsontja pedig több helyen eltört. A rendőrnő könnyebben sérült. Nem ez volt az első eset, amikor Lovasi András nem vezetett biztonságosan: életrajzi könyvében be is számolt a korábbi esetről.

Lovasi András okozott már bajt autójával Fotó: Szabó Gábor - Origo

A zenész egy koncert után ittasan ült volán mögé, és habár volt egy kísérőautója – vagyis valaki, akit megkért, vezessen előtte, hogy ne legyen baj –, lehagyta azt. Pécsről Orfűre érve történt meg a baj: elsodorta az orfűi rendőr lányát, aki éppen hazafelé tartott. „Úgy éreztem, sikeresen hazaértünk, most már szabadon szárnyalhatok, nincs szükség a safety car segítségére, s vesztemre lehagytam... Pár sarokra a házunktól sikerült elütnöm az orfűi rendőr lányát. Szegénykém az út közepén battyogott haza a sötétben. Mivel a bal első lámpám ugye nem égett, későn láttam meg, és bár félrerántottam a kormányt, a visszapillantó tükörrel elsodortam” – idézi Lovasit a Ripost. A zenész hozzátette, szerencsére nem történt tragédia.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.