Az amerikai lottótörténet harmadik legnagyobb, 768,4 millió dolláros főnyereményét ütötték meg

Forrás: 123rf.com -
szerencsejáték főnyeremény lottó powerball
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Átszámítva 220 milliárd forintot nyert a lottón egy amerikai fogadó, ez a lottótörténet harmadik legnagyobb nyereménye az Egyesült Államokban.

A 768,4 millió dolláros pénzeső a 44 szövetségi államban játszott Powerball lottón hullott az egyelőre ismeretlen szerencse fiának az ölébe, aki egyedüliként ért el telitalálatot a szerdai húzáson. Csak annyit tudni, hogy a szelvényt Wisconsin államban adták fel. Ha a nyertes szelvény tulajdonosa egy összegben veszi fel a nyereményt – márpedig a legtöbb nyertes így tesz –, 477 millió dollárt kap kézhez, és ebből még adóznia is kell. Az Egyesült Államok, egyben a földkerekség legnagyobb, 1,896 milliárd dolláros (541 milliárd forint) lottónyereményét 2016 januárjában ütötték meg ugyancsak a Powerball lottón, de akkor többen osztoztak a pénzen. A második legmagasabb összegű, 1,537 milliárd dolláros nyereményt a MegaMillions lottón fizették ki tavaly októberben Dél-Karolinában.

Valaki életét alapjaiban változtatja meg az Amerika lottótörténetének harmadik legnagyobb nyereménye Forrás: 123rf.com

Ezek a hatos lottó nyerőszámaihttp://www.life.hu/news/20190324-ezek-a-hatoslotto-nyeroszamai-a-12-jatekheten.htmlA hatos lottó várható főnyereménye a 12. játékhéten 1 milliárd 555 millió forint volt. News--Sydney Aiello a parklandi lövöldözés 18. áldozatahttp://www.life.hu/news/20190324-sydney-aiello-a-parklandi-lovoldozes-18-aldozata-poszttraumas-stresszel-kuzdott.htmlEgy évvel a parklandi iskolai lövöldözés után 18-ra emelkedett az áldozatok száma. Egy 19 éves diáklány öngyilkos lett, mert nem tudta feldolgozni a történteket, valamint azt, hogy a mészárlás során meghalt a legjobb barátnője. Sydney Aiello a "túlélők bűntudatával" és poszttraumás stresszel küzdött. News--Kitiltották a pornót a Tumblrről, hatalmasat buktak rajtahttp://www.life.hu/news/20190317-kitiltottak-a-pornot-a-tumblrrol-hatalmasat-buktak-rajta.htmlTavaly novemberben került ki a Tumblr az AppStore-ból, ugyanis gyerekpornót találtak rajta. Később a Tumblr kirakta az összes pornót az oldalról, ami csak egy részről volt jó húzás, ugyanis rengeteg látogatót elvesztettek. News--20 fok felett lesz vasárnap a hőmérséklet: lassan tényleg itt van a tavaszhttp://www.life.hu/news/20190316-20-fok-felett-lesz-vasarnap-a-homerseklet-lassan-tenyleg-itt-van-a-tavasz.htmlA legmagasabb nappali hőmérséklet vasárnap 17 és 23 fok között várható. NewsOrigoA vasárnapi meleget hidegfront váltja hétfőrehttp://www.life.hu/news/20190317-vasarnapi-meleget-hidegfront-valtja-hetfore-szerdan-melegszik-ujra.htmlHa teheted, ma mozdulj ki a szabadba, holnap úgysem lesz kedved hozzá. News--Megölte 3 éves kislányát egy tanárnő, majd magával is végezni akarthttp://www.life.hu/news/20190316-megolte-3-eves-kislanyat-egy-tanarno-majd-magaval-is-vegezni-akart.htmlClaire Colebourn biológiatanárnő saját kezűleg végzett hároméves kislányával, vízbe fojtotta. A 36 éves nő elmondta, azért tette, mert szerinte a gyerek nagyobb biztonságban van a mennyben, mint ha az apja mellett lenne. A nő a gyilkosság után önmagával is végezni akart. Egyszer egy nagy adag inzulint adott be magának, egyszer felakasztotta magát, egyszer pedig hasba szúrta magát egy késsel: mindhárom alkalommal megmentették. Ezután magától jelentkezett a rendőrségen. News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.