Delhusa Gjon elárulta, milyen a kapcsolata Fannival

Forrás: Videa/Life.hu -
szerelem Delhusa Gjon Molnár Fanni kapcsolat
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Delhusa Gjon és fiatalabb párja, Fanni már öt éve vannak együtt, az énekes most elárulta, milyen is a kapcsolatuk.

Delhusa Gjon mindenkit meglepett, amikor néhány éve bemutatta a szerelmét. Fanni ugyanis jóval fiatalabb nála, és habár sokan nem adtak túl sok esélyt nekik, az idő őket igazolja. Az énekes most elárulta, hogyan kezdődött a szerelmük, és azt is, milyen a kapcsolatuk.

Delhusa Gjon és 44 évvel fiatalabb kedvese, Fanni Forrás: Videa/Life.hu

„Az érdekessége és a szépsége ennek az volt, hogy gyakorlatilag ő távolról kísérte az én pályafutásomat. Hosszú évekig levelezőpartnerek voltunk" – árulta el a Reggeliben Gjon, aki azt is megosztotta, hogy hol figyelt fel rá Fanni: a Celeb vagyok, ments ki innen! című műsorban. A hosszú levelezgetésnek pedig meglett az eredménye, hiszen évek óta kitartanak egymás mellett a nagy korkülönbség ellenére. Őket az évek egyáltalán nem érdeklik. „Ez egy zsák meg a foltja dolog. Működünk, teljesen működik. Nincs nézeteltérés, nincs fennakadás" – tette hozzá Gjon, aki azt is elmondta, hogy náluk Fanni a férfi, ami a lány korábbi élsportolói karrierjéből fakad.

Bikiniben mutatta meg a testét az 53 éves Liz Hurleyhttp://www.life.hu/sztarok/20190401-bikiniben-mutatta-meg-testet-az-53-eves-liz-hurley.htmlLiz Hurley apró bikiniben mutatta meg a tökéletes testét. TV + Sztárok--Köllő Babett őrült videósorozatban mutatja meg bohókás oldalát: kipeckelte a szájáthttp://www.life.hu/sztarok/20190401-kollo-babett-orult-videosorozatban-mutatja-meg-magat-kipeckelt-szajjal.htmlKöllő Babett-től nem áll távol a bolondosság, ezt mutatja meg vicces videósorozatában is. TV + SztárokOrigoGyőzike élete végre egyenesbe kerülthttp://www.life.hu/sztarok/20190401-gyozike-elete-vegre-egyenedbe-kerult.htmlSok viszontagságon van túl Győzike, de most újra egyenesbe került az élete. TV + SztárokFotó: Polyák Attila - OrigoHajdú Péter szőke hajra váltott – Fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20190401-hajdu-peter-szoke-hajra-valtott.htmlHajdú Péter jól megszokott frizurája már a múlté: szőke hajra váltott az egykori műsorvezető. TV + SztárokFotó: Mudra László - OrigoValóra vált Köböl Anita álma: megpuszilt egy delfint - Fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20190401-valora-valt-kobol-anita-alma-megpuszilt-egy-delfint.htmlKöböl Anita régi álma vált valóra: olyan közel kerülhetett egy delfinhez, hogy még meg is puszilta. TV + SztárokOrigoBalázs Klárit aktképekkel akarta megalázni egy magazinhttp://www.life.hu/sztarok/20190401-balazs-klarit-aktkepekkel-akarta-megalazni-egy-magazin.htmlBalázs Klárit aktképeivel próbálta lejáratni egy magazin, de nem jártak sikerrel. TV + SztárokFotó: Mudra László - Origo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.