Harry herceg még mindig őrülten szerelmes Meghan hercegnébe

Forrás: Samir Hussein/WireImage/2019 Samir Hussein/Samir Hussein -
házasság párkapcsolat Meghan Markle Meghan hercegné szerelem személyzet Harry herceg
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Lassan egy éve, hogy Harry herceg és Meghan hercegné összeházasodtak. Úgy tűnik, a herceg még mindig rajong várandós feleségéért, akinek a személyzet a legkülönbözőbb gúnyneveket adja.

Harry herceg és Meghan hercegné lassan egy éve házasok. Ebből az alkalomból a Tatler magazin készített egy cikket "Egy év Meghanománia" címmel. Már mi is szemezgettünk az írásból, amikor megírtuk, hogy Meghan hercegnének bennfentesek szerint olyan gúnyneveket ad a személyzet, mint a "Me-Gain", ami törtető személyiségére utal.

A cikk szerint azonban láthatóan Harry herceg még mindig rettentően szerelmes várandós feleségébe. Nemcsak a négy fal között nem veszi le róla a szemét és a kezét, hanem a nyilvánosság előtt sem. Ez pedig kissé ellenkezik az udvari etikettel. Úgy hírlik, hogy semmilyen kritikát nem fogad el, ami Meghant éri, hősként kel felesége védelmére.

Imádják egymást Forrás: Samir Hussein/WireImage/2019 Samir Hussein/Samir Hussein

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.