Köllő Babett-től nem áll távol a bolondosság, ezt mutatja meg vicces videósorozatában is. 

„Szeretnél te megalázni egy ilyen idős nőt" – mondta Babett Royal Szabinak, mielőtt mindenféle őrült dolgot csináltatott volna vele. Ez a pikáns felütés jól jellemzi azt a videósorozatot, amelyet a luxusfeleség a Sony alkalmazásában csinál. A videók lényege, hogy különböző sztárvendégekkel együtt hajtanak végre kihívásokat, amelyek viccesek, és kellőképpen agyamentek. Ült már Babett pukipárnára, megcsókoltatta lábát Kabát Petivel, de a száját is kipeckelte.

Köllő Babett lábát csókolja Kabát PetiForrás: SonyNetworks

„Sokan sokfélét gondolnak rólam, de az igazság az, hogy semmit sem veszek túl komolyan az életben, így magamat sem. Csak szeretném élni az életemet vidáman, és azt csinálni, amit akarok. Ez a videósorozat ilyen" – árulta el Babett a Borsnak. Hozzátette, sok hülyeségben benne van, de meztelenkedést nem vállalna.

Köllő Babett kipróbálta a szájpecketForrás: SonyNetworks

„Soha nem vállalnék meztelenkedést, mert mindennap be kell vinnem a lányomat, Millát az iskolába. Ebben a korban már olyan feladatot sem vállalnék, amely a testi épségemet veszélyeztetné. Ezenkívül azonban bármi jöhet" – mondta a luxusfeleség.