Bódi Sylvi a gyászáról osztott meg szívszorító történetet

halál élet gyász Bódi Sylvi
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Tragikus pillanatokat élt át Mikronéziában Bódi Sylvi. A modell és influenszer szomszédságában élő asszony hónapokig küzdött a rákkal, míg végül teste már nem bírta tovább. 

„Van valami, amit nem meséltem el nektek... A Mikronézia kint tartózkodásom alatt sokat gondolkodtam a halálról...és ezáltal az életről is, miután meghalt Cindy a mellettem lévő apartmanban. Cindy, akinek neve Hold Istennőt jelentett, amerikai volt és fiatal korában modellként dolgozott. Szép ősz hajú idős hölgy volt, aki majdnem megérte a 70. születésnapját... Kb.9 hónapja kezdődött a dolog mellrák formájában” – kezdte Facebook-bejegyzését Bódi Sylvi.

Rajongói már tudhatják, hogy a modell és influenszer rajongója a térségnek, sok időt töltött ott. Ám a bejegyzésből kiderült, hogy nem minden volt olyan boldog, ahogy a képein láthattuk. Megosztja az asszony szívszorító történetét.

Olvashatjuk, hogyan próbálta magát lelkileg feltölteni a legnehezebb pillanatokban, és azt is, miként barátkozott össze Bódi Sylvivel.

„Volt, hogy a kertben lévő növényekben gyönyörködtünk, volt, hogy mély lelki dolgokról beszélgettünk. Boncolgattuk a könnyűnek nem mondható gyerekkorát, a kudarccal végződő első házasságát és a megpróbáltatásokkal teli életét. Én is elmeséltem neki a saját történetemet. Mivel ekkor már erős fájdalmakat élt át, a hangulata hullámzott” – írja az influenszer.

Bemutatkozott a Forma-1-ben Michael Schumacher fia, Mickhttp://www.life.hu/sztarok/20190402-bemutatkozott-a-forma1ben-michael-schumacher-fia-mick.htmlBemutatkozott a Forma-1-ben a hétszeres világbajnok Michael Schumacher fia, Mick, aki kedden a múlt hétvégi Bahreini Nagydíj helyszínén tesztelte a Ferrari idei versenyautóját. TV + Sztárok--Demi Rose Mawby mellei majdnem kibuggyantak feszes ruhájábólhttp://www.life.hu/sztarok/20190402-demi-rose-mawby-mellei-majdnem-kibuggyantak-feszes-ruhajabol.htmlSzereti megmutatni formás alakját Demi Rose Mawby. Legutóbbi szettjéből majdnem kibuggyantak a keblei. TV + Sztárok--Berki Mazsi tűsarkúval tapossa Berki Krisztián arcát – fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20190402-berki-mazsi-tusarkuval-tapossa-berki-krisztian-arcat.htmlNagyon pikáns fotót tett közzé Berki Mazsi: tűsarkúval tapossa Berki arcát. TV + Sztárok--Pár nap múlva átköltözik a Frogmore-házba Harry herceg és Meghan Marklehttp://www.life.hu/sztarok/20190402-par-nap-mulva-atkoltozik-a-frogmore-hazba-harry-herceg-es-meghan-markle.htmlEljött az idő: napokon belül átköltözhet új otthonába Meghan Markle és Harry herceg. TV + Sztárok--Férjhez ment a szakállas nő, Little Bear Schwarzhttp://www.life.hu/sztarok/20190402-ferjhez-ment-a-szakallas-no-little-bear-schwarz.htmlAzt hitte, neki nem jár a boldogság, most mégis férjhez ment Little Bear Schwarz, akit csak a szakállas nőként ismer a fél világ. Egy keresztény–sátánista szertartáson mondták ki a boldogító igent. TV + Sztárok--Így néz ki ma Huncutka, azaz Alisan Porterhttp://www.life.hu/sztarok/20190402-igy-nez-ki-ma-huncutka-azaz-alisan-porter.htmlGöndör hajáról és aranyos arcáról ismerte meg a fél világ Huncutkát, azaz Alisan Portert. Mára gyönyörű nővé és kétgyermekes anyává érett, jelenleg inkább énekesnőként tekint magára. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.