Tragikus pillanatokat élt át Mikronéziában Bódi Sylvi. A modell és influenszer szomszédságában élő asszony hónapokig küzdött a rákkal, míg végül teste már nem bírta tovább. 

„Van valami, amit nem meséltem el nektek... A Mikronézia kint tartózkodásom alatt sokat gondolkodtam a halálról...és ezáltal az életről is, miután meghalt Cindy a mellettem lévő apartmanban. Cindy, akinek neve Hold Istennőt jelentett, amerikai volt és fiatal korában modellként dolgozott. Szép ősz hajú idős hölgy volt, aki majdnem megérte a 70. születésnapját... Kb.9 hónapja kezdődött a dolog mellrák formájában” – kezdte Facebook-bejegyzését Bódi Sylvi.

Rajongói már tudhatják, hogy a modell és influenszer rajongója a térségnek, sok időt töltött ott. Ám a bejegyzésből kiderült, hogy nem minden volt olyan boldog, ahogy a képein láthattuk. Megosztja az asszony szívszorító történetét. 

Olvashatjuk, hogyan próbálta magát lelkileg feltölteni a legnehezebb pillanatokban, és azt is, miként barátkozott össze Bódi Sylvivel. 

„Volt, hogy a kertben lévő növényekben gyönyörködtünk, volt, hogy mély lelki dolgokról beszélgettünk. Boncolgattuk a könnyűnek nem mondható gyerekkorát, a kudarccal végződő első házasságát és a megpróbáltatásokkal teli életét. Én is elmeséltem neki a saját történetemet. Mivel ekkor már erős fájdalmakat élt át, a hangulata hullámzott” – írja az influenszer.