Fürdőruhában mutatta meg magát a Barátok közt sztárja, Kardos Eszter – fotó

kardos eszter szülés után Barátok közt fürdőruha
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Alig több mint egy évvel kisfia születése után fürdőruhában mutatta meg csodás alakját Kardos Eszter.

Kardos Eszter, aki nemrég visszatért a Barátok köztbe, tavaly februárban adott életet első gyermekének, Eriknek. Szerencsés típusnak mondhatja magát, hiszen azóta már sikerült leadnia a terhesség alatt rárakódott pluszkilókat és visszanyerte régi alakját. Ezt most büszkén meg is mutatta a rajongóinak, a közösségi oldalára posztolt egy fürdőruhás képet magáról.

Meghan Markle gyerekkoráról mesélt egy tévéműsorban Ed O'Neill színészhttp://www.life.hu/sztarok/20190403-meghan-markle-gyermekkorarol-meselt-egy-tevemusorban-ed-oneill-szinesz.htmlEd O'Neill színész egy tévéshow-ban elárulta, Meghan Markle gyerekként szinte mindig jelen volt az Egy rém rendes család című sorozat forgatásán, édesapja volt ugyanis az egyik operatőr. TV + Sztárok--Gregor Bernadett többé nem hajlandó a magánéletéről beszélnihttp://www.life.hu/sztarok/20190403-gregor-bernadett-tobbe-nem-hajlando-a-maganeleterol-beszelni.htmlGregor Bernadett elárulta, már lelkileg is jól van a válása után. Azt pedig, hogy Jászai Mari-díjjal jutalmazták munkásságát, még most is alig hiszi el. TV + SztárokOrigoPalvin Barbi visszatért a közösségi oldalakra – fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20190403-palvin-barbi-visszatert-a-kozossegi-oldalakra.htmlAz elmúlt napokban nem adott magáról életjelet Palvin Barbi, de már visszatért. Ezért tűnt el a modell. TV + Sztárok--Radics Gigi fenekének külön Instagram-oldala vanhttp://www.life.hu/sztarok/20190403-radics-gigi-fenekenek-kulon-instagramoldala-van.htmlRadics Gigi feneke rajongótábort épít: külön Instagram-oldalt készítettek a testrésznek. TV + SztárokOrigoReagált Kóbor János arra, hogy egy énekes őt utánozta a lengyel Sztárban Sztárbanhttp://www.life.hu/sztarok/20190402-reagalt-kobor-janos-arra-hogy-egy-enekes-ot-utanozta-a-lengyel-sztarban-sztarban.htmlKóbor János elárulta, örült annak, hogy valaki őt imitálta nemrég a lengyel Sztárban Sztár című műsorban. TV + SztárokFotó: Mudra László - OrigoAz internet népe arról vitázik, hogyan kell helyesen felvenni a melltartóthttp://www.life.hu/sztarok/20190402-az-internet-nepe-arrol-vitazik-hogyan-kell-helyesen-felvenni-a-melltartot.htmlElképesztő vita támadt a Twitteren azzal kapcsolatban, hogyan is kell felvenni helyesen a melltartót. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.