Véget ért az Exatlon Hungary forgatása: Palik László hazatérhet a családjához

Forrás: TV2 -
Exatlon Hungary Palik László család
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Maratoni forgatáson van túl Palik László, pontosan 99 napot töltött távol a családjától, de most hazatérhet. 

Nagyon hosszú időt töltött Dominikán Palik László, ott zajlottak az Exatlon Hungary forgatásai. A sok idő után visszatért tévés pontosan 99 napig volt távol a családjától, de most véget értek a forgatások. Habár a döntőt a nézők csak később, április 22-én láthatják, a csapat már nem dolgozik. Palik László úton hazafelé, az Instagram-oldalán búcsúzott a műsortól.

Palik László számára véget ért a kaland Forrás: TV2

„Európa! Azonos időzóna! Lassan, lassan újra otthon....

99 napot voltam távol és a fejemben most mégis egy pillanat történése ez az egész...

Bódi Sylvi a gyászáról osztott meg szívszorító történetethttp://www.life.hu/sztarok/20190402-bodi-sylvi-gyaszarol-osztott-meg-szivszorito-tortenetet.htmlTragikus pillanatokat élt át Mikronéziában Bódi Sylvi. A modell és influenszer szomszédságában élő asszony hónapokig küzdött a rákkal, míg végül teste már nem bírta tovább. TV + Sztárok--Hosszú Katinka a válásáról nyilatkozott: így érzi most magáthttp://www.life.hu/sztarok/20190402-hosszu-katinka-a-valasrol-nyilatkozott.htmlHosszú Katinka ritkán beszél a válásáról, most azonban mégis kivételt tett. TV + Sztárok--Medveczky Ilona merész dekoltázst villantott a divathétenhttp://www.life.hu/sztarok/20190402-medveczky-ilona-meresz-dekoltazst-villantott-a-divatheten.htmlMég mindig tökéletes alakkal büszkélkedhet Medveczky Ilona táncművész, aki most a Budapest Central European Fashion Weeken jelent meg, és elképesztő dekoltázst villantott. TV + Sztárok--Reagált Kóbor János arra, hogy egy énekes őt utánozta a lengyel Sztárban Sztárbanhttp://www.life.hu/sztarok/20190402-reagalt-kobor-janos-arra-hogy-egy-enekes-ot-utanozta-a-lengyel-sztarban-sztarban.htmlKóbor János elárulta, örült annak, hogy valaki őt imitálta nemrég a lengyel Sztárban Sztár című műsorban. TV + SztárokFotó: Mudra László - OrigoMichael Jackson áldozata hibázott a molesztálás pontos időpontjának megadásávalhttp://www.life.hu/sztarok/20190402-michael-jackson-aldozata-hibazott-a-molesztalas-pontos-idopontjanak-megadasaval.htmlMichael Jackson áldozatai dokumentumfilmben számoltak be az őket ért bántalmazásokról, azonban az énekes életrajzírója észrevett egy hibát, amit a rendező is elismert. TV + Sztárok--Harry herceg és Meghan hercegné létrehozták saját Instagram-profiljukathttp://www.life.hu/sztarok/20190402-harry-herceg-es-meghan-hercegne-letrehoztak-sajat-instagram-profiljukat.htmlMeghan és Harry létrehozták közös Instagram-profiljukat. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.