Ilyen az élete a nőnek, Piyah-nak, akinek hiányzik a fél teste – videó

Forrás: Youtube/ BBC Three -
rendellenesség Piyah férfi test
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Piyah élete nem hétköznapi, és egyáltalán nem egyszerű: altest nélkül, férfiként született, de ma már nőként él. Megtalálta a boldogságát, habár nem volt egyszerű. Most másokon segít. 

Piyah egy úgynevezett sacral agenesis nevű rendellenességgel jött a világra, emiatt nem fejlődött ki teljesen a teste. Deréktól lefelé szinte nincsenek testrészei, ezért csúfolták sokan félembernek. Piyah férfiként jött a világra, de azóta már nővé vált. Identitása és megjelenése miatt nagyon sok bántás éri a mindennapokban, meg kellett küzdenie a zaklatásokkal és az elutasítással.

Ilyen az élete a nőnek, Piyah-nak, akinek hiányzik a fél teste Forrás: Youtube/ BBC Three

Nemrég azonban rátalált a szerelem. Barátja, Andrew angyalnak hívja. Piyah az életével nagyon jól boldogul: gördeszka segítségével tud mozogni. Arra tette fel az életét, hogy segítsen az LGBTQ + közösség fogyatékossággal élő nőtagjain – írja a BBC a Piyah-ról készült dokumentumfilmhez.

Időjárás: esős és borult lesz az időhttp://www.life.hu/news/20190404-idojaras-esos-es-borult-lesz-az-ido.htmlA szép tavaszi időtől átmenetileg el kell búcsúznunk: jön az eső és a borultság. News--Kocsikkal szexel egy férfi Pécsett (18+)http://www.life.hu/news/20190403-kocsikkal-szexel-egy-ferfi-pecsett.htmlKiderült, hogy Pécsett autókat gyaláz meg egy férfi az éj leple alatt. Videó is rögzítette titkos légyottját. NewsOrigoHatalmas cápafejet halásztak ki a tengerből Ausztrália partjainálhttp://www.life.hu/news/20190403-hatalmas-capafejet-halasztak-ki-a-tengerbol-ausztralia-partjainal.htmlAusztrál horgászok egy 100 kilós cápafejet fogtak ki a tengerből. News--Baleset miatt hatalmas a torlódás az M0-s autóútonhttp://www.life.hu/news/20190403-baleset-miatt-hatalmas-a-torlodas-az-m0s-autouton.htmlBaleset miatt nagy a torlódás az M0-son a XXII. kerületben. NewsOrigo54 éve növeszti a haját egy kínai férfi – így néz ki mosthttp://www.life.hu/news/20190402-54-eve-noveszti-a-hajat-egy-kinai-ferfi-igy-nez-ki-most.html5 és fél méter hosszú egy 77 éves kínai férfi haja. NewsOrigoNem szabad összenyomni a fémdobozokat, mielőtt kidobodhttp://www.life.hu/news/20190402-nem-szabad-osszenyomni-a-femdobozokat-mielott-kidobod.htmlA fémdobozokat sokan összenyomják, mielőtt kidobnák, pedig nem kellene. NewsOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.