Miután megcsalta a férje, felgyújtotta magát egy brit nő

Forrás: Dreamstime -
halál feleség tűz megcsalás férj
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Felgyújtotta magát egy nő azt követően, hogy a férje megcsalta őt. Belehalt a sérüléseibe.

Az angliai Teesside-ben élő 35 esztendős kétgyermekes anyuka, Ambreen, rájött, hogy a férje megcsalta. Ezt követően végzetes lépésre szánta el magát: kiment a családi házuk udvarára, benzinnel lelocsolta, majd felgyújtotta magát.

A rémült férj és a szomszédok is odarohantak, hogy eloltsák, kórházba vitték, de sajnos már nem tudták megmenteni az életét – számolt be a tragikus történetről a Daily Mail.

A kép illusztráció Forrás: Dreamstime
Ilyen az élete a nőnek, Piyah-nak, akinek hiányzik a fél teste – videóhttp://www.life.hu/news/20190404-ilyen-az-elete-a-nonek-piyahnak-akinek-hianyzik-a-fel-teste-video.htmlPiyah élete nem hétköznapi, és egyáltalán nem egyszerű: altest nélkül, férfiként született, de ma már nőként él. Megtalálta a boldogságát, habár nem volt egyszerű. Most másokon segít. NewsOrigoIdőjárás: esős és borult lesz az időhttp://www.life.hu/news/20190404-idojaras-esos-es-borult-lesz-az-ido.htmlA szép tavaszi időtől átmenetileg el kell búcsúznunk: jön az eső és a borultság. News--Hatalmas cápafejet halásztak ki a tengerből Ausztrália partjainálhttp://www.life.hu/news/20190403-hatalmas-capafejet-halasztak-ki-a-tengerbol-ausztralia-partjainal.htmlAusztrál horgászok egy 100 kilós cápafejet fogtak ki a tengerből. News--Kocsikkal szexel egy férfi Pécsett (18+)http://www.life.hu/news/20190403-kocsikkal-szexel-egy-ferfi-pecsett.htmlKiderült, hogy Pécsett autókat gyaláz meg egy férfi az éj leple alatt. Videó is rögzítette titkos légyottját. NewsOrigoMegjelent Európában a poloskák természetes ellensége, a szamurájdarázshttp://www.life.hu/news/20190402-megjelent-europaban-a-poloskak-termeszetes-ellensege-a-szamuraj-darazs.htmlJó hír: megjelent Európában a poloskák természetes ellensége, a szamurájdarázs. NewsOrigoHolttestet találtak a Népligetbenhttp://www.life.hu/news/20190402-holttestet-talaltak-a-nepligetben.htmlA police.hu közleménye szerint a helyszínelés még tart. News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.