Zimány Linda nem érti, miért beszélnek folyton az emberek a plasztikai beavatkozásairól

Forrás: instagram.com/lindazimany -
plasztikai beavatkozás genetika Zimány Linda
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Zimány Linda elárulta, nem is érti, miért vannak sokan kiakadva azon, ha valaki plasztikai sebészhez fordul.

Zimány Lindát rengeteg kritika érte az utóbbi időben, mondván, már nem is hasonlít régi önmagára. Ő azonban soha nem tagadta, hogy többször kés alá feküdt, megműttette az orrát és a mellét, botoxoltatott és az ajkait is feltöltette. Mint mondja, utóbbi miatt édesanyja kicsit haragudott rá, de aztán elfogadta lánya döntését.

Szerintem 2019-ben a plasztikai beavatkozás már nem is igazán téma. Vagy csak én gondolom ezt? Egyébként én mindig is vállaltam, hogy mi az, amit korrigáltattam magamon, ezért nem értem, hogy miért foglalkoznak ezzel” – magyarázta a modell a hot! magazinnak.

Zimány Linda vállalja, hogy többször is kés alá feküdt Forrás: instagram.com/lindazimany

Linda elárulta azt is, sokat tesz azért, hogy csodás alakja legyen, de jól tudja, hogy rengeteget köszönhet a géneknek is.

Hálás vagyok a szüleimnek, hogy csodálatos géneket örökölhettem tőlük! Ezt nem nagyképűségből mondom, csupán azoknak üzenem, akik állandóan a kilókkal küzdenek. Mindenki önmagához képest érjen el szuper alakot, formát! Nálam például az edzés nem maradhat el.”

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.