Harry herceg és Meghan hercegné más nevével ékeskedik az Instagramon

név Meghan Markle Meghan hercegné Kevin Keiley Instagram Harry herceg
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A napokban debütált közös Instagram-fiókjával Harry herceg és Meghan hercegné. Az oldal a Sussexroyal nevet viseli, ám kiderült, hogy ennek a névnek már volt tulajdonosa a közösségi oldalon.

Világrekordot döntött Harry herceg és Meghan hercegné Instagram-oldala, amely a napokban startolt el. Ők érték el ugyanis leggyorsabban az 1 milliós követőszámot, mára már 3,7 millió ember követi őket.

A Sussexroyal néven létrehozott oldalról azonban kiderült, hogy ezt a nevet már más birtokolta előtte. Kevin Keileyről a BBC cikkezett, ő futott ugyanis Sussexroyal néven. A férfi nem a királyi család tagja, mindössze Nyugat-Sussexben él, és imádja a Reading FC csapatot, amelynek a beceneve Royals.

Ám az Instagram mindenféle kérdés nélkül @sussexroyalról @_sussexroyal_-ra változtatta a nevét. A cikk azt írja, azért tehették meg ezt, mert a férfi régóta inaktív volt. Ezt a szabályzat szerint tényleg megtehetik. Kevin azonban azt mondja, igaz, hogy ritkán posztolt, de követte mások bejegyzéseit, lájkolt és kommentelt is.

Mint mondta: hízelgett neki a dolog, de kissé bosszantotta is. A Twitteren ugyanezzel a névvel regisztrált, de az még az ő birtokában van.

Akár 5 év börtönt is kaphat a Született feleségek sztárja, Felicity Huffmanhttp://www.life.hu/sztarok/20190405-akar-5-ev-bortont-is-kaphat-a-szuletett-felesegek-sztarja-felicity-huffman.htmlFelicity Huffman akár 5 évnyi börtönbüntetést is kapat azért, mert lefizette az egyetemet, hogy felvegyék a gyermekét. TV + Sztárok--Ilyen Heath Ledger 13 éves lánya: 2 éves volt, amikor édesapja meghalthttp://www.life.hu/sztarok/20190405-ilyen-heath-ledger-13-eves-lanya-2-eves-volt-amikor-edesapja-meghalt.htmlHeath Ledger nem láthatta felnőni kislányát, akiből hamarosan kész hölgy lesz: már 13 éves, és nem tipikus tinédzser. TV + Sztárok--Céline Dion elárulta, hogy a fiatal háttértáncosa nem a pasija, Pepe ugyanis meleghttp://www.life.hu/sztarok/20190405-celine-dion-elarulta-fiatal-hattertancosa-nem-a-pasija-pepe-ugyanis-meleg.htmlCeline Dion tiszta vizet öntött a pohárba: nincs viszonya a fiatal háttértáncosával, ugyanis Pepe meleg. TV + Sztárok--Így él most VV Gombi, a ValóVilág legérzékenyebb lakója - Fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20190405-igy-el-most-vv-gombi-a-valovilag-legerzekenyebb-lakoja.htmlVV Gombi érzékenységével írta be magát a ValóVilág történelmébe, pityergéseiből annak idején mémek sokasága készült. Azóta természetesen már nagyon megváltozott a macsó: így él most. TV + Sztárok--Natalia Oreiro, a Vad angyal sztárja 41 évesen is dögös - Fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20190405-natalia-oreiro-a-vad-angyal-sztarja-41-evesen-is-dogos.htmlNatalia Oreiro hamarosan 42 éves lesz, de a kor egyáltalán nem látszik rajta. Szinte pontosan úgy néz ki, mint 20 éve, amikor a szappanoperát forgatták. TV + SztárokOrigoVárkonyi Andrea a szerelmi életéről beszélt: így él a szakítás ótahttp://www.life.hu/sztarok/20190405-varkonyi-andrea-a-szerelmi-eleterol-beszelt-igy-el-a-szakitas-ota.htmlTavaly októberben bombaként robbant a hír, hogy Várkonyi Andrea és Bochkor Gábor 12 év után szakítottak. Andreát azóta ostromolják a férfiak. A műsorvezető a Borsnak elárulta, hogyan érez ezzel kapcsolatban. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.