A napokban debütált közös Instagram-fiókjával Harry herceg és Meghan hercegné. Az oldal a Sussexroyal nevet viseli, ám kiderült, hogy ennek a névnek már volt tulajdonosa a közösségi oldalon.

Világrekordot döntött Harry herceg és Meghan hercegné Instagram-oldala, amely a napokban startolt el. Ők érték el ugyanis leggyorsabban az 1 milliós követőszámot, mára már 3,7 millió ember követi őket. 

A Sussexroyal néven létrehozott oldalról azonban kiderült, hogy ezt a nevet már más birtokolta előtte. Kevin Keileyről a BBC cikkezett, ő futott ugyanis Sussexroyal néven. A férfi nem a királyi család tagja, mindössze Nyugat-Sussexben él, és imádja a Reading FC csapatot, amelynek a beceneve Royals. 

Ám az Instagram mindenféle kérdés nélkül @sussexroyalról @_sussexroyal_-ra változtatta a nevét. A cikk azt írja, azért tehették meg ezt, mert a férfi régóta inaktív volt. Ezt a szabályzat szerint tényleg megtehetik. Kevin azonban azt mondja, igaz, hogy ritkán posztolt, de követte mások bejegyzéseit, lájkolt és kommentelt is. 

Mint mondta: hízelgett neki a dolog, de kissé bosszantotta is. A Twitteren ugyanezzel a névvel regisztrált, de az még az ő birtokában van.