Várkonyi Andrea szerelem vallomás szakítás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Várkonyi Andrea elárulta, még nem heverte ki a szakítást Bochkor Gáborral.

12 év után tavaly ősszel szakított egymással az ország egyik sztárpárja, Várkonyi Andrea és Bochkor Gábor. Most kiderült, a csinos tévés a mai napig nem heverte ki a szakítást. Bár valószínűleg lenne jelentkező, ő egyelőre szeretne egyedül lenni.

Nagyon jól érzem magam most így, ahogy vagyok. Kapcsolat nélkül. Furcsa még számomra is, hiszen fiatal felnőttkorom óta kapcsolatban éltem, ez adott biztonságot. Mára sokat változtam, most már képes vagyok állandó társ nélkül megtalálni a helyem a világban. (...) Nem azt mondom, hogy kiábrándultam a szerelemből, mert erről szó sincs, hiszek benne, és biztosan egyszer az én életembe is újra beköszönt, de egy jó darabig kapcsolat nélkül szeretnék még lenni, most mindennél többet ér a lelki nyugalmam. Még nem dolgoztam fel az elmúlt időszakot, a hosszú kapcsolatomat és a szakítást sem” – nyilatkozta a Borsnak.

Várkonyi Andrea még nem heverte ki a szakítást Forrás: Insta / Várkonyi Andrea

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.