Palotás Petra és Kasuba L. Szilárd 10 év után szerepelnek ismét együtt a képernyőn

Forrás: TV2 -
Pénzt vagy éveket! TV2 Kasuba L. Szilárd Palotás Petra
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hosszú évekig vezetett közös műsort Palotás Petra és Kasuba L. Szilárd, de már régóta nem láthatók a képernyőn. Most visszatérnek. 

Palotás Petrát és Kasuba L. Szilárdot évekig láthatták közös műsorukban, az Ötletházban a tévénézők, de már 10 éve eltűntek a képernyőről.

A legendás páros azonban most visszatér, méghozzá a TV2 Pénzt vagy éveket! című műsorában versenyeznek közösen a 10 millió forintért.

Palotás Petra és Kasuba L. Szilárd 10 év után szerepelnek ismét együtt Forrás: TV2
Sebestyén Balázs autójának többször nekiment egy őrülthttp://www.life.hu/sztarok/20190409-sebestyen-balazs-autojanak-tobbszor-nekiment-egy-orult.htmlA műsorvezető a rádióban osztotta meg, mi történt vele a hétvégén: egy őrült többször is nekiment autójának. TV + SztárokFotó: Adrián Zoltán - OrigoLábát a nyakába téve jógázik Szőcs Reni: videóhttp://www.life.hu/sztarok/20190409-labat-a-nyakaba-teve-jogazik-szocs-reni.htmlSzőcs Reni nagyon szerencsés, hiszen az átlagnál sokkal hajlékonyabb, így nem jelent számára problémát a nehezebb jógagyakorlatok végzése sem. A TV2 Star Academy győztese nemrég egy videót is készített arról, hogy mennyire rugalmas tud lenni: még a lábát is fel tudta tenni a nyakába. TV + SztárokOrigoMilliókat kért egy rajongó a Korda házaspártólhttp://www.life.hu/sztarok/20190409-milliokat-kert-egy-rajongo-a-korda-hazaspartol.htmlBalázs Klári elárulta, néha furcsa megkereséseket kapnak a rajongóktól. Egyszer valaki például amiatt írt nekik, hogy kérjen tőlük 6 millió forintot. TV + Sztárok--Oszter Alexandra balatoni nyaralása meztelenkedéssel ért végethttp://www.life.hu/sztarok/20190409-oszter-alexandra-balatoni-nyaralasa-meztelenkedessel-ert-veget.htmlOszter Alexandra egy balatoni nyaralása során meztelenül találta magát az út közepén: elmesélte, mi is történt. TV + Sztárok--Rengeteg pénzt kap Madonna az eurovíziós fellépéséért http://www.life.hu/sztarok/20190409-rengeteg-penzt-kap-madonna-az-eurovizios-dalfesztivalos-fellepeseert.htmlMadonna két dalért rengeteg pénzt kap majd az Eurovíziós Dalfesztiválon. TV + Sztárok--Keresztes Ildikó nem foglalkozik a rosszindulatú emberekkelhttp://www.life.hu/sztarok/20190409-keresztes-ildiko-nem-foglalkozik-a-rosszindulatu-emberekkel.htmlKeresztes Ildikót is gyakran bántják a közösségi oldalakon, de az énekesnő nem foglalkozik a rosszindulatú hozzászólásokkal. TV + SztárokFotó: Mudra László - Origo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.