Unokázós csalók zaklatták telefonon Németh Kristóf, a Fórum Színház igazgatójának édesanyját. Ő is belefutott már hasonló átverésbe, szeretne mindenki figyelmeztetni. 

"Anyukámat rejtett számról hívta egy illető azzal, hogy összetörtem egy autót, és küldök egy embert, hogy adjon neki pénzt, mert bajban vagyok. Szerencsére korábban már felkészítettem a hasonló szituációkra, tehát azonnal hívott engem, én pedig egy nyomozó barátomat. Elindult a nyomozás az ügyben" – mondta a Blikknek Németh Kristóf, aki már maga is belefutott telefonos csalókba. 

Németh Kristóf figyelmeztet: senki ne dőljön be a csalóknakForrás: LifeTv/Ez zsír!

"A közösségi oldalamra már ki is tettem a számot azzal a felhívással, hogy ne vegye fel senki. Ez egy automata, vagyis egy okos alkalmazás. Engem azzal hívott korábban, hogy meghozták a pizzát, nyissak ajtót, mert hiába csengetnek. Másodszor pedig, hogy összetörtem a hívó kocsiját, ezért fizessek" – folytatta a Fórum Színház igazgatója, aki a közösségi oldalán is megosztotta a telefonszámot, amelyről keresték. 

Szeretné felhívni a figyelmet arra, hogy mindenki figyeljen a gyanús hívásokra, hiszen nagy kár is lehet belőle. A lap cikke szerint Budapesti Rendőr-főkapitányság a napokban jelentette, hogy elfogtak egy 23 éves férfit, aki 3 hónap alatt 11 milliót csalt ki ilyen módszerekkel.