Hajdú Péter elárulta, egyelőre csak a közös nyaralást tervezik barátnőjével, Alföldy Annával, később pedig meglátják, hogyan alakul a kapcsolatuk.

Hajdú Péter és barátnője, Alföldy Anna egy hosszabb interjút adtak a hot! magazinnak. Január óta vannak együtt és most elárulták, hogyan is éreznek egymás iránt.

Sikerült Annával teljesen összecsiszolódnunk. Ez részben annak köszönhető, hogy rendkívül figyelmesek, türelmesek voltunk a másikkal. Mielőtt összejöttünk, sokáig voltunk egyedülállók, megszoktuk, hogy nem kell máshoz igazítani az életünket, avagy elszámolni az időnkkel. Na, ez most változott! De Annáért megérte feladnom a szabadságomat” – mesélte Hajdú Péter.

A tévés elmondta, mivel korábban mindkettőjüket érték már csalódások, egyelőre nem terveznek előre, inkább a jelenre koncentrálnak.

Pár hónap után nem teszek olyan kijelentéseket, hogy megtaláltam az igazit, vagy hogy Annával akarom leélni az életemet, mert ez nem lenne igaz. Emellett én már egyszer kimondtam másnak ezeket a szavakat. Ez egy friss kapcsolat, természetes, hogy valahol legbelül bizonytalankodunk, hiszen mindketten ütöttük már meg a bokánkat. A jövő ilyen szinten tabu közöttünk, a nyaralásnál tovább nem tervezünk, de ezzel nincs is semmi baj, sőt, legalább megéljük a jelen pillanatot. Nem lennék együtt Annával, ha nem szeretném. A négy fal között én egy érzelmes férfi vagyok, de az utcán, mások előtt biztosan nem fogom nyalni-falni a páromat. Erre neki sincs igénye. Ezzel szemben nyilván sokan vannak, akik szabadabban, gátlások nélkül vállalják a kapcsolatukat.”

Hajdú Péter hozzátette, még nem látta elérkezettnek az időt arra, hogy a gyerekeinek bemutassa új párját, de hamarosan erre is sor kerül.