Hajdú Péter és barátnője, Alföldy Anna nem tervezik meg előre a közös jövőjüket

Alföldy Anna párkapcsolat szerelem Hajdú Péter
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hajdú Péter elárulta, egyelőre csak a közös nyaralást tervezik barátnőjével, Alföldy Annával, később pedig meglátják, hogyan alakul a kapcsolatuk.

Hajdú Péter és barátnője, Alföldy Anna egy hosszabb interjút adtak a hot! magazinnak. Január óta vannak együtt és most elárulták, hogyan is éreznek egymás iránt.

Sikerült Annával teljesen összecsiszolódnunk. Ez részben annak köszönhető, hogy rendkívül figyelmesek, türelmesek voltunk a másikkal. Mielőtt összejöttünk, sokáig voltunk egyedülállók, megszoktuk, hogy nem kell máshoz igazítani az életünket, avagy elszámolni az időnkkel. Na, ez most változott! De Annáért megérte feladnom a szabadságomat” – mesélte Hajdú Péter.

A tévés elmondta, mivel korábban mindkettőjüket érték már csalódások, egyelőre nem terveznek előre, inkább a jelenre koncentrálnak.

Pár hónap után nem teszek olyan kijelentéseket, hogy megtaláltam az igazit, vagy hogy Annával akarom leélni az életemet, mert ez nem lenne igaz. Emellett én már egyszer kimondtam másnak ezeket a szavakat. Ez egy friss kapcsolat, természetes, hogy valahol legbelül bizonytalankodunk, hiszen mindketten ütöttük már meg a bokánkat. A jövő ilyen szinten tabu közöttünk, a nyaralásnál tovább nem tervezünk, de ezzel nincs is semmi baj, sőt, legalább megéljük a jelen pillanatot. Nem lennék együtt Annával, ha nem szeretném. A négy fal között én egy érzelmes férfi vagyok, de az utcán, mások előtt biztosan nem fogom nyalni-falni a páromat. Erre neki sincs igénye. Ezzel szemben nyilván sokan vannak, akik szabadabban, gátlások nélkül vállalják a kapcsolatukat.”

Hajdú Péter hozzátette, még nem látta elérkezettnek az időt arra, hogy a gyerekeinek bemutassa új párját, de hamarosan erre is sor kerül.

Cseke Katinka fotóját az egyik internetes társkeresőn láttákhttp://www.life.hu/sztarok/20190411-cseke-katinka-fotojat-az-egyik-internetes-tarskereson-lattak.htmlTíz év után vált el gyermeke édesapjától Cseke Katinka. Élete megváltozott, de új társat még nem talált. Most egy internetes társkereső oldalon bukkant fel a fotója. TV + SztárokOrigoKim Kardashian magából kikelve üvöltött gyermeki miatthttp://www.life.hu/sztarok/20190411-kim-kardashian-magabol-kikelve-uvoltott-gyermeki-miatt.htmlRajongói azért is imádják Kim Kardashiant, mert a családi vitákban és a gyermekeivel kapcsolatos kérdésekben is higgadt és kimért tud maradni. Ám most elmondta, hogy ő is szokott üvölteni. TV + SztárokOrigoLeállt az Ázsia Expressz forgatása: megtámadták a magyar stábothttp://www.life.hu/sztarok/20190410-leallt-az-azsia-expressz-forgatasa-megtamadtak-a-magyar-stabot.htmlÁprilis 4-én leállt az Ázsia Expressz forgatása Srí Lankán, ugyanis hatósági vizsgálat folyik a műsorformátum tulajdonosa ellen. A vizsgálatot kiváltó incidens a műsor egyik feladatához kapcsolódik: Bereczki Krisztián és Bohos Kornél helyi, tradicionális esküvői ruhába öltözött, amikor a helyiek meglátták ezt, és felháborodva közeledtek a játékosok felé. TV + SztárokOrigoGyermekkori csínytevéséről vallott Palotás Petra: a mai napig szégyellihttp://www.life.hu/sztarok/20190410-gyermekkori-csinyteveserol-vallott-palotas-petra-a-mai-napig-szegyelli.htmlEgy kínos történetet osztott meg a kamerák előtt Palotás Petra. TV + SztárokOrigoNémeth Kristófot és édesanyját is zaklatják a telefonos csalókhttp://www.life.hu/sztarok/20190410-nemeth-kristofot-es-edesanyjat-is-zaklatjak-a-telefonos-csalok.htmlUnokázós csalók zaklatták telefonon Németh Kristóf, a Fórum Színház igazgatójának édesanyját. Ő is belefutott már hasonló átverésbe, szeretne mindenki figyelmeztetni. TV + SztárokOrigo27 éves korában elhunyt a díjnyertes tévés, Alexa Valientehttp://www.life.hu/sztarok/20190410-27-eves-koraban-elhunyt-a-dijnyertes-teves-alexa-valiente.html27 éves korában elhunyt az ABC producere, Alexa Valiente. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.