Újra megkérte kedvese kezét Solti Ádám. Úgy gondolta, az előző lánykérés már régen volt, és nem is volt túl romantikus. Ezért tette fel újra a nagy kérdést, és már azt is elárulták, mikor lesz a nagy nap. 

Négy évvel ezelőtt kérte meg Berni kezét Solti Ádám. Épp egy zebrán sétáltak át, nem volt romantikus jelenet, úgyhogy most újra feltette a nagy kérdést a színész. 

„A Valentin-nap délutánját is az építkezésen töltöttük. Szépen haladunk, nemsokára elkészül a családi házunk. Szóba került, hogyan rendezzük be, beszélgettünk, tervezgettünk. Otthon sült csirkét vacsoráztunk, és kinyitottam egy üveg bort. Boldogan magamhoz öleltem Bernit, majd elé térdeltem, elmondtam neki, hogy mennyire szeretem és kértem, legyen a feleségem” – mesélte a Story magazinnak Solti Ádám. 

Solti Ádám és a barátnője, Kis Bernadett nyáron összeházasodnakForrás: Instagram/Solti Ádám

A fiatal színész azt is elárulta, mikorra tervezik a nagy napot, idén nyáron már egybe is kelnek. „A helyszín és az időpont fix, az ételt és az italt kiválasztottuk, megvannak a ruháink is, no meg a fürdőruhák, mert a lakodalomban arra is szükség lesz” – mesélte a pár, akiknek esküvőjén 80 ember lesz majd jelen.