Megvan, mikor házasodik össze Solti Ádám és Berni

házasság párkapcsolat Kis Bernadett szerelem Solti Ádám
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Újra megkérte kedvese kezét Solti Ádám. Úgy gondolta, az előző lánykérés már régen volt, és nem is volt túl romantikus. Ezért tette fel újra a nagy kérdést, és már azt is elárulták, mikor lesz a nagy nap. 

Négy évvel ezelőtt kérte meg Berni kezét Solti Ádám. Épp egy zebrán sétáltak át, nem volt romantikus jelenet, úgyhogy most újra feltette a nagy kérdést a színész.

„A Valentin-nap délutánját is az építkezésen töltöttük. Szépen haladunk, nemsokára elkészül a családi házunk. Szóba került, hogyan rendezzük be, beszélgettünk, tervezgettünk. Otthon sült csirkét vacsoráztunk, és kinyitottam egy üveg bort. Boldogan magamhoz öleltem Bernit, majd elé térdeltem, elmondtam neki, hogy mennyire szeretem és kértem, legyen a feleségem” – mesélte a Story magazinnak Solti Ádám.

Solti Ádám és a barátnője, Kis Bernadett nyáron összeházasodnak Forrás: Instagram/Solti Ádám

A fiatal színész azt is elárulta, mikorra tervezik a nagy napot, idén nyáron már egybe is kelnek. „A helyszín és az időpont fix, az ételt és az italt kiválasztottuk, megvannak a ruháink is, no meg a fürdőruhák, mert a lakodalomban arra is szükség lesz” – mesélte a pár, akiknek esküvőjén 80 ember lesz majd jelen.

Viszonya lehetett Meghan hercegnének és George Clooneynakhttp://www.life.hu/sztarok/20190411-viszonya-lehetett-meghan-hercegnenek-es-george-clooneynak.htmlHamarosan megszületik Harry herceg és Meghan hercegné gyermeke. Azt suttogják, hogy George és Amal Clooney is a lehetséges keresztszülők között vannak. Ám most az is kiderült, hogy korábban a hercegnének és a színésznek viszonya lehetett. TV + SztárokOrigoHajdú Péter és barátnője, Alföldy Anna nem tervezik meg előre közös jövőjükethttp://www.life.hu/sztarok/20190411-hajdu-peter-es-baratnoje-nem-tervezik-meg-elore-kozos-jovojuket.htmlHajdú Péter elárulta, egyelőre csak a közös nyaralást tervezik új barátnőjével, Alföldy Annával, később pedig meglátják, hogyan alakul a kapcsolatuk. TV + SztárokOrigoKim Kardashian magából kikelve üvöltött a gyerekei miatthttp://www.life.hu/sztarok/20190411-kim-kardashian-magabol-kikelve-uvoltott-gyermeki-miatt.htmlRajongói azért is imádják Kim Kardashiant, mert a családi vitákban és a gyerekeivel kapcsolatos kérdésekben is higgadt és kimért tud maradni. Ám most elmondta, hogy ő is szokott üvölteni. TV + SztárokOrigoCseke Katinka fotóját az egyik internetes társkeresőn láttákhttp://www.life.hu/sztarok/20190411-cseke-katinka-fotojat-az-egyik-internetes-tarskereson-lattak.htmlTíz év után vált el gyermeke édesapjától Cseke Katinka. Élete megváltozott, de új társat még nem talált. Most egy internetes társkereső oldalon bukkant fel a fotója. TV + SztárokOrigoZimány Linda hidegsokkal kezelte a derékfájdalmáthttp://www.life.hu/sztarok/20190411-zimany-linda-hidegsokkal-kezelte-derekfajdalmat.htmlDerékfájdalommal küzdött Zimány Linda. A modell szokatlan kezelésnek vetette alá magát. TV + SztárokOrigoByeAlex szerint nem lesz könnyű dolga az új női mentornak az X-Faktorbanhttp://www.life.hu/sztarok/20190411-byealex-szerint-nem-lesz-konnyu-dolga-az-uj-noi-mentornak-az-xfaktorban.htmlRadics Gigi kiszáll az X-Faktorból, de egyelőre az új mentor kiléte még titok. A zsűri többi tagja izgatottan várja az új tagot, bár ByeAlex szerint nem lesz könnyű dolga. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.