Vasrúddal ütötte és kínozta barátnőjét a brit focista, Reece Thompson

Forrás: Twitter/Reece22Thompson -
barátnő focista brit kínzás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Brutálisan megkínozta barátnőjét a brit focista, Reece Thompson: börtönbe kell mennie. 

A Reece Thompson nevű brit focista brutálisan megkínozta barátnőjét. A férfi vascsővel ütötte a nőt, és arra kényszerítette, hogy festéket egyen, valamint tükrökkel is rátámadt. A focista megalázta és erőszakosan zaklatta a lányt, akinek a támadások miatt eltört az állkapcsa. Szörnyű zúzódásokat szerzett szinte az egész testét a háromnapos kínzás alatt, amelyet múlt szeptemberben szenvedett el.

Vasrúddal ütötte és kínozta barátnőjét a brit focista, Reece Thompson Forrás: Twitter/Reece22Thompson

Reece folyamatosan ütött. Ütött vasrúddal, eltörte az állkapcsom, és összetört egy tükröt a felyem felett. Festéket kellett nyalnom a padlóról, és még egy tükröt széttört a fejem fölött. Amikor a második tükröt törte össze felettem, azt hittem, meg fogok halni. Ordítottam neki, hogy álljon le, különben meg fog ölni" – mondta a neve elhallgatását kérő nő. Reece Thompson bűnösnek vallotta magát, tettéért 3 év 4 hónap börtönbüntetést kapott - írja a Daily Mail.

Nem akart gyereksírást az esküvőn: erre kérte barátnőjét a menyasszonyhttp://www.life.hu/news/20190411-nem-akart-gyereksiras-az-eskuvon-erre-kerte-baratnojet-a-menyasszony.htmlEgy koszorúslány elárulta, menyasszony barátnője azzal a megdöbbentő kéréssel fordult hozzá, hogy vetesse el a babáját, mert nem akar gyerekzsivajt az esküvőjén. NewsThinkstockElkészült az első kép a fekete lyukról - fotóhttp://www.life.hu/news/20190411-elkeszult-az-elso-kep-a-fekete-lyukrol.htmlElőször sikerült felvételt készíteni egy fekete lyukról. Az Event Horizon teleszkóphálózat által készített képeket, amelyen egy fényes gyűrűalakzat előtt sötét folt látható, szerdán mutatták be a világ hat különböző pontján egyidejűleg tartott sajtótájékoztatón. NewsOrigoIdőjárás: Németh Lajos szerint akár havas eső is lehethttp://www.life.hu/news/20190411-idojaras-nemeth-lajos-szerint-akar-havas-eso-is-lehet.htmlMegérkezett az országba a beígért hideg, Németh Lajos szerint a nyugati országrészben akár havas eső is előfordulhat. NewsOrigoIdős betegeitől szedett be súlyos pénzeket egy magyar orvoshttp://www.life.hu/news/20190410-idos-betegeitol-szedett-be-sulyos-penteket-egy-magyar-orvos.htmlFelfüggesztették az Írországban praktizáló magyar orvost, dr. Siklósi Zsoltot. Úgy tudni, idős betegeitől szedett be súlyos pénzeket. NewsOrigo73 évesen csináltatta első tetoválását a nagypapa, azóta megszállott letthttp://www.life.hu/news/20190410-73-evesen-csinaltatta-elso-tetovalasat-a-nagymama-azota-megszallott-lett.htmlEgész életében hajókkal dolgozott a 73 éves Robert Luff. Nemrégiben kapott a feleségétől egy utalványt az egyik tetoválószalonba, azóta megszállott lett. News--50 éves sugardaddyvel aludt a 18 éves lánya, plasztikára költötték a pénzthttp://www.life.hu/news/20190410-50-eves-sugardaddyvel-aludt-a-18-eves-lanya-plasztikara-koltottek-a-penzt.htmlEgyre népszerűbbek a sugarkapcsolatok és az erre épülő társkeresők. Egy Georgina Clarke nevű édesanya például kifejezetten támogatta, hogy 18 éves lánya egy 50 éves sugardaddyt szerezzen magának, hogy az ebből befolyt összegből fizethessék a plasztikai műtéteket. News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.