Törölték az Instagramját, sírógörcsöt kapott az influencer

influencer közösségi oldal Instagram törlés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Sírva fakadt egy nő az után, hogy törölték 100 ezer követővel rendelkező Instagram-oldalát.

Jesse Taylor egy népszerű influencer, akinek az Instagramon 100 ezer követője van – egészen pontosan csak volt, ugyanis a napokban eddig tisztázatlan okokból törölték az oldalát. A nő teljesen összeomlott a történtek után, YouTube-csatornáján sírva mesélte el, mi történt. Egyúttal mindenkit megkért arra, hogy ne jelentsék az oldalát, eddig ugyanis minden pénzét az interneten keresztül szerezte és most attól fél, nem lesz több bevétele.

Bevallotta, ő nem szeretne napi nyolc órát dolgozni, és biztos benne, hogy mások csak tönkre akarják tenni. Korábban a McDonald'sban dolgozott, és élete csak akkor jött egyenesbe, amikor elérte a 100 ezer követőt. Ezenkívül semmilyen munkatapasztalata nincs, ezért szerinte sehova nem is vennék fel dolgozni.

A végén még hozzátette, amiért eddig keményen dolgozott, az egy pillanat alatt összeomlott, és semmivé vált – számolt be róla a Daily Mail.

A helyszínre vitték a rendőrök a negyedikről kizuhant Pannika szüleithttp://www.life.hu/news/20190412-a-helyszinre-vittek-a-rendorok-a-negyedikrol-kizuhant-pannika-szuleit.htmlKét évvel ezelőtt zuhant ki egy kistarcsai ház negyedik emeletéről a hároméves Pannika. Most a rendőrök a helyszínre vitték a szülőket, hogy rekonstruálhassák az eseményeket. News--Az unokája által meggyilkolt magyar férfi, D. József 700 forintból csinált 1 millióthttp://www.life.hu/news/20190412-az-unokaja-altal-meggyilkolt-magyar-ferfi-700-forintbol-csinalt-1-milliot.htmlA sajószentpéteri D. Józsefet unokája és annak barátnője gyilkolta meg a gyanú szerint, méghozzá azért, mert a férfi 1 millió forintot nyert szerencsejátékkal. NewsOrigoBelehalt sérüléseibe egy savval leöntött érsekújvári nőhttp://www.life.hu/news/20190412-belehalt-seruleseibe-egy-savval-leontott-ersekujvari-no.htmlBelehalt sérüléseibe az az érsekújvári nő, akit kutyasétáltatás közben leöntöttek savval. NewsOrigoLandolhatott a tragédia előtt az eltűnt maláj géphttp://www.life.hu/news/20190412-landolhatott-a-tragedia-elott-az-eltunt-malaj-gep.htmlAz eltűnt maláj gép rejtélye még sokáig fogja izgatni az embereket: újabb elmélet született arról, mi történhetett a tragédia előtt. NewsOrigoFutóverseny miatt lezárásokra kell készülni a hétvégén Budapestenhttp://www.life.hu/news/20190412-futoverseny-miatt-lezarasokra-kell-keszulni-a-hetvegen-budapesten-telekom-vivicitta-varosvedo-futas.htmlA hétvégén rendezik meg a Telekom Vivicittá Városvédő Futást, amely miatt szombaton és vasárnap is forgalomkorlátozásokra kell készülni Budapesten – közölték a szervezők az MTI-vel. NewsFotó: Hirling Bálint - OrigoIdős betegeitől szedett be súlyos pénzeket egy magyar orvoshttp://www.life.hu/news/20190410-idos-betegeitol-szedett-be-sulyos-penteket-egy-magyar-orvos.htmlFelfüggesztették az Írországban praktizáló magyar orvost, dr. Siklósi Zsoltot. Úgy tudni, idős betegeitől szedett be súlyos pénzeket. NewsOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.