Michael Jackson eltitkolt keresztlánya sokkot kapott, amikor kiderült, hogy édesapja volt az, aki a popikont hozzásegítette ahhoz, hogy gyerekei lehessenek.

Michael Jackson eddig ismeretlen keresztlánya, Lucy Lester nagyon közel állt az énekeshez, ám azt egészen eddig nem tudta, hogy az édesapja volt az, aki spermát adományozott Jacksonnak, hogy gyerekei lehessenek.

Michael Jackson a keresztlányaival: Harriet Lester (balra) és Lucy Lester (jobbra), a szélén pedig az édesanyjukForrás: NORTHFOTO/© SWNS/Swns

"Csak most tudtam meg, hogy apám spermát adományozott Michael Jacksonnak. Az én szememben és a családom szemében mindig Michael lesz Paris apukája, nem számít, ki a biológiai apja" – idézi a Mirror Lucyt, aki sokáig jóban volt Paris Jacksonnal, ám a pop királyának halála után eltávolodtak egymástól. Miután kirobbant a gyerekmolesztálási ügy, Lucy írt Parisnak az Instagramon. Támogatásáról biztosította, és elmondta neki, mennyire sajnálja, hogy a dolgok így alakultak.

Michael Jacksonnak három gyermeke született, és körülbelül 20 donor spermáját használta fel a mesterséges megtermékenyítési procedúrák során.