Csisztu Zsuzsa keményen bírálta élő adásban a 18 éves influenszert, Farkas Timit, aki a YouTube-on reagált a támadásra. Az újságíró pedig úgy döntött, jelenti a videót.

Csisztu Zsuzsa és Farkas Timi – 18 éves influenszer – csatája a Reggeli című műsorban kezdődött. A fiatal, több százezres követővel rendelkező lányt a sportújságíró keményen támadta, főleg az után, hogy kiderült, még nem fejezte be az iskolát.

Csisztu Zsuzsa és a 18 éves influenszer csatájaForrás: Facebook/ FEM3 Café

Ne haragudj, azt el is várom tőled, hogy leérettségizz, az a minimum. Ha te ennyi emberre hatsz, akkor neked felelősséged is van.  Azt kell közvetíteni, hogy igenis egy fiatal lánynak nem állhat abból az élete, hogy sminkel, jobbra megy, balra megy, hanem tanul és képzi magát, hogy legyen belőle tulajdonképpen egy értelmes anyuka a jövőben" – mondta a műsorban a többi között Zsuzsa, ám itt még nem ért véget kettejük harca. Kommentekben folytatódott, amely során Csisztu Zsuzsa megjegyezte, hogy nem szeretné, ha a gyermekei ilyen senkikre akarnának hasonlítani.

Farkas TimiForrás: YouTube/Farkas Timii

Farkas Timi végül egy YouTube-videóban válaszolt az újságírónak. Elmondta, élő adásban nem szeretett volna reagálni a támadásokra, de úgy érzi, meg kell védenie magát. Elmondta, egyelőre nem tudja, hogy mivel szeretne foglalkozni, és így nem látja értelmét beiratkozni egy egyetemre, valamint arról is beszélt, hogy az influenszerkedés sem olyan egyszerű: neki évekbe telt, mire idáig jutott. „Nem csak abból élek, hogy vagyok és tengek-lengek, sminkelgetek és plázázgatok" – szögezte le a lány. Attól, hogy nekem nem tetszik valakinek az életstílusa, életvitele, bármi, attól még nem nevezem senkinek" – reagált Timi Csisztu Zsuzsa kommentjére. Természetesen a videót az újságíró sem hagyta szó nélkül. Az Origónak elmondta, hogy a felvétel sérti a személyiségi jogait, ezért jelentette a videót, amelyet le is fognak venni a csatornáról.