Egyéves lett Lajos herceg, Katalin és Vilmos harmadik gyereke – Fotó

Lajos herceg Katalin hercegné Vilmos herceg születésnap
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egyéves lett Katalin és Vilmos harmadik csemetéje, Lajos herceg. A palota ebből az alkalomból az Instagram-oldalán megosztott édes fotókat a kicsiről.

Pirospozsgás, boldog baba – ilyen cuki egyéves korában a kis Lajos herceg, aki megszólalásig hasonlít a bátyjára, György hercegre.

Exatlon: véget ért a hónapokig tartó sportműsor a TV2-n, ő lett a győzteshttp://www.life.hu/sztarok/20190423-exatlon-veget-ert-a-honapokig-tarto-sportmusor-a-tv2n-o-lett-a-gyoztes.htmlVéget ért a TV2 nagysikerű sportvetélkedője, az Exatlon. Huszti Kata, aki korábban már egyszer kiesett a versenyből, nyerte meg a hónapokon át tartó, embertpróbáló versenyt. Sokaknak nem tetszik a végeredmény.TV + SztárokOrigo88 éves édesanyjával mulatott Stohl Andráshttp://www.life.hu/sztarok/20190422-88-eves-edesanyjaval-bulizott-stohl-andras.htmlStohl András csak ritkán enged bepillantást a magánéletébe, most azonban kivételt tett: megmutatta 88 éves édesanyját. TV + SztárokOrigoMeghan Markle nélkül érkezett a húsvéti misére Harry herceghttp://www.life.hu/sztarok/20190422-meghan-markel-nelkul-erkezett-a-husveti-misere-harry-herceg.htmlHúsvétvasárnap templomba látogatott az angol királyi család. Harry herceg azonban a felesége nélkül jelent meg. Lehet, hogy megszületett a gyermekük? TV + Sztárok--Nagyot bukhat a váláson Adelehttp://www.life.hu/sztarok/20190422-nagyot-bukhat-a-valason-adele.htmlPár napja jelentette be Adele, hogy három év házasság után különválik a férjétől. Az énekesnő nagyot bukhat a szakításon, ugyanis nem írtak házassági szerződést. TV + Sztárok--Jól van az Ázsia Expressz 2 Srí Lankán is forgató stábja: már Indiában vannakhttp://www.life.hu/sztarok/20190421-jol-van-az-azsia-express-2-sri-lankan-is-forgato-stabja-mar-indiaban-vannak.htmlAhogy megírtuk, három keresztény templomot és négy szállodát ért robbantásos támadás húsvétvasárnap délelőtt Srí Lankán, közel 180 ember meghalt. Időközben egy nyolcadik robbanás is történt, az ország kormánya pedig kijárási tilalmat rendelt el. A tragédia kapcsán közleményt adott ki a TV2, ugyanis az Ázsia Expressz 2 forgatásának is az egyik helyszíne Srí Lanka. TV + SztárokOrigoVajna Timi így éli meg a férje elvesztését három hónappal a tragédia után – Fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20190420-vajna-timi-igy-eli-meg-ferje-elveszteset-harom-honappal-a-tragedia-utanfoto.htmlHárom hónapja hunyt el Andy Vajna. A felesége szűnni nem akaró fájdalommal gondol rá. A közösségi oldalán elárulta, miként éli meg a szörnyű veszteséget ennyivel a tragédia után. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.