Huszti Katát, az Exatlon Hungary nyertesét azért bántják, mert egyszer már kiesett a játékból

TV2 -
Exatlon Hungary bántás Huszti Kata kiesés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az Exatlon Hungary nyertesét sokan bántják, méghozzá azért, mert egyszer már kiesett a játékból.

Huszti Kata kiesett az Exatlon Hungaryből, de kapott egy második esélyt. Egy játékos sérülése miatt visszatérhetett a versenybe mint a legjobb statisztikával rendelkező játékos. Kata nem fecsérelte el ezt a lehetőséget: megnyerte a döntőt, és a 20 millió forintos fődíjat. Éppen ezért kell most negatív hozzászólásokkal szembenéznie, ugyanis sokan nehezményezik, hogy így került vissza a játékba, és így lett győztes.

Huszti Katát sokan bántják TV2

Teljes mértékben megértem az embereket,

Huszti Kata, az Exatlon Hungary győztese elárulta, mire költi a nyereményét


Huszti Kata kemény küzdelem árán nyerte meg az Exatlon Hungaryt és a 20 millió forint fődíjat: elárulta, mire költi. Olvasd el erről a Life.hu cikkét!

Huszti Kata, az Exatlon Hungary győztese elárulta, mire költi nyereményéthttp://www.life.hu/sztarok/20190423-huszti-kata-az-exatlon-hungary-gyoztese-elarulta-mire-kolti-nyeremenyet.htmlHuszti Kata kemény küzdelem árán nyerte meg az Exatlon Hungaryt és a 20 millió forint fődíjat: elárulta, mire költi. TV + SztárokOrigoSenki sem gondozza Cserháti Zsuzsa sírját – Charlie kiakadthttp://www.life.hu/sztarok/20190423-senki-nem-gondozza-cserhati-zsuzsa-sirjat-charlie-kiakadt.htmlSzörnyű állapotban van Cserháti Zsuzsa sírja, Charlie-n kívül senki sem gondozza. TV + SztárokOrigoHalle Berry a fürdőkádból posztolt – Fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20190423-halle-berry-a-furdokadbol-posztolt.htmlHalle Berry a fürdőkádból posztolt egy szexi fotót. TV + Sztárok--Csősz Boglárka megható ajándékot kapott húsvétra a személyzettőlhttp://www.life.hu/sztarok/20190423-csosz-boglarka-meghato-ajandekot-kapott-husvetra-a-szemelyzettol.htmlIsztambuli otthonában töltötte a húsvétot Csősz Boglárka. A közösségi oldalán elmondta, hogy a vallás miatt ott igen kevesen tartják ezt az ünnepet, így a személyzet megható ajándékkal kedveskedett neki. TV + Sztárok--Esztergályos Patrik elárulta, érezte, hogy nem fogja megnyerni az Exatlon Hungarythttp://www.life.hu/sztarok/20190423-esztergalyos-patrik-elarulta-erezte-hogy-nem-fogja-megnyerni-az-exatlon-hungaryt.htmlEsztergályos Patrik kemény küzdelemben maradt alul, ő lett az Exatlon Hungary második helyezettje. Elárulta, mikor érezte, hogy nem fog győzni. TV + SztárokOrigoHarry herceg és Meghan hercegné Afrikába költözhet a baba születése utánhttp://www.life.hu/sztarok/20190423-harry-herceg-es-meghan-hercegne-afrikaba-koltozhet-a-baba-szuletese-utan.htmlAlig foglalta el Frogmore Cottage nevű birtokát Harry herceg és Meghan hercegné, úgy tűnik, hamarosan újabb költözés vár rájuk. A hírek szerint a kicsi születése után nem sokkal egy másik ország lesz az otthonuk. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.