Központi szerepet tölt be a sport Kokó, azaz Kovács István életében. Most elárulta, hogy a szerelmét is a futásnak köszönhetően ismerte meg. 

Évekkel ezelőtt befejezte az élsportot Kokó, azaz Kovács István, ám a sport még most is központi szerepet tölt be az életében. A boksz után jött a futás, majd a triatlon is. Most elárulta, hogy szerelmét is a mozgásnak köszönhetően ismerte meg. 

"Kata a maratonfutásban szakmailag a magyar élvonalat képviseli, két hete a bécsi félmaratont nyerte meg hatalmas idővel, és jelenleg is ő a magyar ranglistavezető. Április 28-án Hamburgban is együtt állunk rajthoz, ő a korosztályában még a győzelemre is esélyes" – mesélte Kokó, aki ritkán nyilatkozik a magánéletéről.

A szerelméről nyilatkozott KokóForrás: MTI/Zih Zsolt

"Nagyon céltudatos atléta az életem párja, akiben ugyanazokat a tulajdonságokat fedezem fel, mint magamban. A kisfiunk is elképesztően aktív, hogy sportoló lesz-e belőle, majd kiderül. A két nagyfiamnál sem határoztuk meg előre, hogy mit mozogjanak, de az biztos, hogy minden olyan sportággal megismertetjük őt, ami a gyerekeknek fontos. Úszni mielőbb szeretnénk megtanítani, aztán jöhet a futás és az atlétika" – fogalmazott Kokó, aki a Fitbalance műsorvezetője lesz május 4-én.