Így néznek ki a 45 év feletti hírességek Photoshop nélkül: van különbség – fotók

Forrás: Instagram/umathurman, Dujour Magazine -
Uma Thurman Julia Roberts Jennifer Garner Nicole Kidman Salma Hayek
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nehéz olyan felvételt találni a hírességekről, amelyek nincsenek retusálva. Természetesen egy-egy apró hiba eltüntetése még nem számít komoly módosításnak, de a világsztárokon általában ennél jóval több változtatást hajtanak végre. A fotókon olyan simává varázsolják az arcukat, mintha tinédzserek lennének, pedig az idő felettük sem múlt el nyomtalanul: íme, néhány kép, amely megmutatja, mekkora a különbség a manipulált felvételek és egy eredeti között.

Salma Hayek

Salma Hayek Forrás: Instagram/salmahayek, Vanity Fair

Az 52 éves színésznő csodálatosan néz ki, korához képest pedig egyszerűen lenyűgözően, ezért is érthetetlen, miért kell agyonretusálni a róla készült felvételeket. A Vanity Fair képszerkesztői túlzásba estek, amikor a színésznő fotója került a kezeik közzé, és szinte a felismerhetetlenségig retusálták.

Uma Thurman

Uma Thurman Forrás: Instagram/umathurman, Dujour Magazine

A szépséges Uma Thurman is nyugodt szívvel vállalhatja módosítások nélküli fotóját, hiszen 48 évesen is remekül néz ki. Nem így gondolták a Dujour magazin szerkesztői, akik a legapróbb ráncot is eltávolították a színésznő arcáról. A két fotó között zongorázni lehet a különbséget.

Jennifer Garner

Jennifer Garner Forrás: Instagram/jennifer.garner, Southern Living

Talán a 46 éves Jennifer Garner járt a legjobban, ugyanis a Southern Living címlapja és a valóság között nem olyan meghökkentő a különbség, mint a többi sztár esetében, de azért itt is jól látszik, hogy bőven végeztek módosításokat a felvételen – többet is a kelleténél. A végeredmény azonban még így is jóval életszerűbbre sikerült.

Nicole Kidman

Nicole Kidman Forrás: Getty Images, Warner Bros.

Sajnos Nicole Kidman azon hírességek táborát erősíti, akik nem tudnak méltóságteljesen megöregedni. Ez azt jelenti, hogy a Photoshop nélküli képei is erősen manipuláltak, csak azok a plasztikai sebészek által. Erre az Aquaman plakátján rátettek még egy lapáttal, és olyan simára retusálták az arcát, amilyen talán sosem volt.

Julia Roberts

Julia Roberts Forrás: Instagram/juliaroberts, marie claire

Az 51 éves Julia Roberts nem igényel sebészi beavatkozást, ráncait ráadásul büszkén vállalja közösségi oldalain, akár smink nélkül is. A Marie Claire magazinnál azonban késztetést éreztek arra, hogy a színésznőt nagyjából 20 évvel ezelőtti formájában mutassák meg a címlapon, vagyis hibátlan, szarkalábaktól mentes arcbőrrel.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.