Hamarosan megszületik Meghan Markle és Harry herceg gyermeke. A trónöröklési rangsor miatt a kicsi neveltetése és élete valószínűleg nagyban fog különbözni az unokatestvéreiétől, Györgyétől, Saroltáétól és Lajosétól. Nézzük, mit is jelent ez pontosan!

Nem kap hercegi titulust

Mivel az öröklési sorrendben túlságosan hátul áll a kis jövevény, ezért valószínűleg nem is kap majd hercegi vagy hercegnői címet születési jogon.

Hétköznapi életet élhet

A születendő gyermek viszonylag átlagosnak mondható életet élhet, nem végezheti „főmunkaidőben” a királyi család hivatalos teendőit. Sokkal szabadabb élete lehet, mint unokatestvéreinek és akár saját foglalkozást is választhat magának.

Harry herceg és Meghan Markle gyermeke szinte átlagos életet élhetForrás: AFP/Jason Dorday

Nem a Kensington-palotában fog felnőni

A leendő szülők pár nappal ezelőtt átköltöztek a Frogmore-házba, így a kicsi nem a Kensington-palotában, hanem sokkal barátságosabb, otthonosabb környezetben nevelkedhet.

Férfidadája lehet

Korábban írtunk róla, hogy Meghan Markle amerikai dadát szeretne a gyermekének, aki akár férfi is lehet.

Egészséges életmódot folytathat

Meghan Markle nagyon odafigyel arra, hogy egészséges életmódot folytasson, jógázik és rengeteg zöldséget, gyümölcsöt fogyaszt. Lassan Harry herceg is átveszi tőle ezeket a szokásokat, és valószínűleg a gyermeküket is ebben a szellemben nevelik majd – írja a The Sun.