Csobot Adél Istenes Bence vallomás magánélet karrier
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Istenes Bence elárulta, igyekszik kiélvezni az élete minden pillanatát.

Elképesztő, mennyi energiája van Istenes Bencének: félig Magyarországon, félig Németországban él családjával, mindkét országban tévézik, emellett vlogol és igyekszik a gyereknevelésből is rendesen kivenni a részét. A népszerű műsorvezető a Velvetnek elárulta, most már tényleg arra törekszik, hogy egy kicsit lassítson és élvezzen minden pillanatot.

A tavalyi év nagyon húzós volt. Viszont tök sokat tanultam magamról. Emberileg és szakmailag is. Annyi impulzus ért a múlt évben, hogy most tudatosan direkt próbálom lelassítani magam körül az időt. Ezt úgy értem, hogy ahelyett, hogy készen venném a sarki boltban a smoothie-t, inkább veszek gyümölcsöt és elkészítem. Tök fontos, hogy ilyen apróságra is tudjunk időt szakítani. Szeretném élvezni az életet, minden pillanatát megélni. És minden napot úgy élek meg, hogy ki tudja, mi vár, mi lesz. Ha felhív édesanyám telefonon, és valami baromi unalmas dologról beszél nekem, akkor is úgy vagyok vele, hogy örülök, hogy hallhatom a hangját, hogy ez megtörténhet. A gyerekeimnél is ugyanez van, ha ezredszer kell nekik elmondani ugyanazt a két színt, hogy ez a sárga, az a piros, akkor elmondom nekik ezredszer is, mert őket ez érdekli, ettől boldogok, és ettől én is boldog vagyok.”

Istenes Bence szeretne lelassítani Forrás: Polyak Attila/Origo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.