Marihuánatermesztésből él egy amerikai apácarend

Forrás: NORTHFOTO/¬© Brother Dwight / SWNS/Brother Dwight / Swns -
kannabisz apácarend apáca marihuána USA Kate Meeusen termesztés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Meglehetősen furcsa hivatást választott magának a Kaliforniában működő Sisters of the Valley nevű apácarend. A nővérek ugyanis marihuánát termesztenek, és évi 1,1 millió dolláros bevételük van belőle. 

Kate Meeusen nővér 2011-ben alapította a Sisters of the Valley nevű apácarendet Kaliforniában. A kolostorban élőkön kívül 12 tő marihuána is az alapítólétszám része volt.

Csodabogárnak számítanak ezek az apácák Forrás: NORTHFOTO/¬© Brother Dwight / SWNS/Brother Dwight / Swns

A nővérek azóta főállásban foglalkoznak a marihuána termesztésével, és évi 1,1 millió dolláros bevételük van belőle. Elárulták, hogy főként krémeket, olajokat készítenek a növényből. A kannabisz orvosi célra történő felhasználása egyébként többi amerikai államban is legális már, mégis sokan tekintenek a termesztőkre vagy az árusítóhelyekre bűnözőként.

Krémeket, olajokat készítenek a nővérek Forrás: NORTHFOTO/¬© Brother Dwight / SWNS/Brother Dwight / Swns

Kate Meeusen egyébként vállalati vezető volt, mielőtt megalapította a rendet, és elmerült a növénytermesztésben.

Minden eddiginél búsabbak és dühösebbek a világon az emberekhttp://www.life.hu/news/20190426-minden-eddiginel-busabbak-es-duhosebbek-a-vilagon-az-emberek.htmlMinden eddiginél búsabbak, dühösebbek az emberek szerte a világon, jóval inkább tele vannak félelemmel, mint valaha – derül ki a Gallup közvélemény-kutató intézetnek az érzelmek globális állapotáról készült éves felméréséből. NewsOrigoEzúttal lóval fajtalankodott a dunaharaszti idős férfi (18+)http://www.life.hu/news/20190426-ezuttal-loval-fajtalankodott-a-dunaharaszti-idos-ferfi.htmlEzúttal egy lóval létesített szexuális kapcsolatot az a dunaharaszti férfi, aki korábban egy malaccal fajtalankodott. NewsOrigoIdőjárás: vihar vet véget a nyárias melegnekhttp://www.life.hu/news/20190426-idojaras-vihar-vet-veget-a-nyarias-melegnek.htmlNyárias meleg lesz ma, estére azonban megérkeznek a záporok, zivatarok. News--Újabb szaharai saraseső zúdulhat ránkhttp://www.life.hu/news/20190425-ujabb-szaharai-saraseso-zudulhat-rank.htmlKorábban már beszámoltunk róla, hogy ismét szaharai por száll hazánk fölé, ami sarasesőt eredményezhet. A Meteorológiai Szolgálat ismét erre figyelmeztet. NewsOrigoÉlettársával főzte meg egy férfi agyát a szentpétervári kannibál (18+)http://www.life.hu/news/20190425-elettarsaval-fozte-meg-egy-ferfi-agyat-a-szentpetervari-kannibal-18.htmlBestiális gyilkossággal vádolnak egy Arkady Zverov nevű férfit, aki kiskorú élettársával együtt megölt egy férfit, majd belső szerveit és húsát elfogyasztották. NewsThinkstockAdathalászok vették célba az OTP Bank ügyfeleithttp://www.life.hu/news/20190425-adathalaszok-vettek-celba-az-otp-bank-ugyfeleit.htmlFigyelmeztetést adott ki az OTP Bank, ugyanis ismét csalók vették célba ügyfeleit. News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.