Michael Jackson egykori testőre, Matt Fiddes úgy érzi, nem hallgathat tovább. Úgy gondolja, ha valaki, ő tudja, mi folyt igazából az énekes birtokán.

A Leaving Neverland című dokumentumfilm felforgatta Michael Jackson családjának és rajongóinak életét. A filmben két férfi azt vallotta, hogy gyerekkorukban molesztálta őket a popsztár. Részletesen beszámoltak arról, hogyan került az életükbe az énekes, és arról is, mi történt a zárt ajtók mögött. A dokumentumfilm megosztja az embereket, a rajongók nem akarják elhinni, hogy Michael Jackson molesztálta volna a gyerekeket. Hosszú hallgatás után most megszólalt a sztár egykori testőre, mert úgy érzi, meg kell védenie Jackson örökségét.

Michael Jackson testőre kitálalForrás: Getty Images/Vince Bucci

„Testőrként mi láttuk az igazságot” – írta Instagram-oldalán Matt Fiddes, és leszögezte, el is fogja mondani, amit tud. Ugyan eddig hallgatott, bár rengeteg megszólalási lehetőséggel keresték meg, most érzi úgy, hogy ideje megszólalnia. Elárulta, felvette a kapcsolatot azzal a testőrrel is, aki az utolsó éveiben vigyázott Michael Jacksonra, így lehet, hogy ketten együtt mondják majd el, milyen is volt valójában a sztár. Fel fogom fedni Michael magánéletét” – írta. „A tények nem hazudnak, csak az emberek” – zárta a posztját a testőr, arról azonban egyelőre nem adott információt, mikor várható a nagy leleplezés.