Michael Jackson testőre el akarja mondani az igazságot a popsztár életéről

Forrás: Getty Images/Vince Bucci -
Leaving Neverland Michael Jackson testőr
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Michael Jackson egykori testőre, Matt Fiddes úgy érzi, nem hallgathat tovább. Úgy gondolja, ha valaki, ő tudja, mi folyt igazából az énekes birtokán.

A Leaving Neverland című dokumentumfilm felforgatta Michael Jackson családjának és rajongóinak életét. A filmben két férfi azt vallotta, hogy gyerekkorukban molesztálta őket a popsztár. Részletesen beszámoltak arról, hogyan került az életükbe az énekes, és arról is, mi történt a zárt ajtók mögött. A dokumentumfilm megosztja az embereket, a rajongók nem akarják elhinni, hogy Michael Jackson molesztálta volna a gyerekeket.

Hosszú hallgatás után most megszólalt a sztár egykori testőre,

mert úgy érzi, meg kell védenie Jackson örökségét.

Michael Jackson testőre kitálal Forrás: Getty Images/Vince Bucci

„Testőrként mi láttuk az igazságot” – írta Instagram-oldalán Matt Fiddes, és leszögezte, el is fogja mondani, amit tud. Ugyan eddig hallgatott, bár rengeteg megszólalási lehetőséggel keresték meg, most érzi úgy, hogy ideje megszólalnia. Elárulta, felvette a kapcsolatot azzal a testőrrel is, aki az utolsó éveiben vigyázott Michael Jacksonra, így lehet, hogy ketten együtt mondják majd el, milyen is volt valójában a sztár.

Fel fogom fedni Michael magánéletét”

„A tények nem hazudnak, csak az emberek”

L.L. Juniornak újra el kell vennie feleségét, Kingát: Körtvélyessy Zsolt oltárhoz akarja kísérni lányáthttp://www.life.hu/sztarok/20190426-ll-juniornak-ujra-el-kell-vennie-feleseget-kingat-kortvelyessy-zsolt-oltarhoz-akarja-kiserni-lanyat.htmlKörtvélyessy Zsolt színész szervezi lánya és L.L. Junior itthoni esküvőjét, ugyanis szeretné az oltár elé kísérni lányát. A fiatalok egyébként már házasok: a legnagyobb titokban esküdtek meg Dominikán. TV + SztárokOrigoPalik László és Marsi Anikó életét átírta a combcsonttöréshttp://www.life.hu/sztarok/20190426-palik-laszlo-es-marsi-aniko-eletet-atirta-a-combcsonttores.htmlPalik Lászlónak és Marsi Anikónak nem volt könnyű az elmúlt időszak, hiszen a tévés hónapokig távol volt családjától, mialatt egy komoly baleset is történt: Marsi Anikó eltörte a combcsontját. TV + Sztárok--Komoly sérülést szenvedett a Bezár a bazár! játékosa, Zoltánhttp://www.life.hu/sztarok/20190426-komoly-serulest-szenvedett-a-bezar-a-bazar-jatekosa-zoltan.htmlA Bezár a bazár! című műsorban szenvedett sérülést az egyik játékos: orvosi segítségre volt szüksége. TV + SztárokOrigoNagy Adri fotóit ellopták és kamu profil készítésére használták fel: egy 13 éves kislány élt vissza a képeivelhttp://www.life.hu/sztarok/20190426-nagy-adri-fotoit-elloptak-es-kamuprofil-keszitesere-hasznaltak-fel-egy-13-eves-kislany-elt-vissza-a.htmlNagy Adri felháborodott: kamuprofilt hoztak létre ellopott fotóival. Állítólag egy 13 éves kislány Laura nével regisztrált egy kamuolprofillal.TV + SztárokOrigoKétmilliót nyert a lottón a korábbi ValóVilág játékos, VV Somahttp://www.life.hu/sztarok/20190426-ketmilliot-nyert-a-lotton-a-korabbi-valovilag-jatekos-vv-soma.htmlVV Soma szerencsés csillagzat alatt született: A ValóVilág után most a lottón is milliókat nyert.TV + SztárokOrigoSzórakozóhelyen vállalt munkát Bárdosi Sándor és Növényi Norbert – kirúgták őkethttp://www.life.hu/sztarok/20190425-szorakozohelyen-vallalt-munkat-bardosi-sandor-es-novenyi-norbert-kirugtak-oket.htmlKirúgták Bárdosi Sándort és Növényi Norbertet: a két jómadár ezúttal egy diszkóban, több munkakörben próbált meg bizonyítani a Sláger TV-n látható A helyettesítők című műsorban. Azonban ezúttal kihúzták a gyufát és műszakjuk hamarabb ért véget, mint az tervben volt. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.