Síró gyerekkel tilos az étteremben tartózkodni egy walesi vendéglátóhelyen

Forrás: Shutterstock -
étterem vendéglátás család szülők sírás gyerek
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egy Helen Hyland nevű édesanya tett közzé egy meglepőnek tűnő bejegyzést a Facebookon. Észak-Walesben nyaralt a családjával, amikor egy olyan étterembe ültek le, ahol az étlapon feltüntették: bár szívesen látják a gyermekeket, ha nem tudnak megfelelően viselkedni, meg kell kérniük a szülőket, hogy vigyék ki őket. A kommentelőktől kapott hideget-meleget.

Bosszantó lehet, amikor egy étteremben szaladgáló és üvöltöző gyerekek rontják a meghitt pillanatokat. Egy Észak-Walesben, Llandudnóban található étteremben épp ezt elégelték meg. A mediterrán stílusú vendéglátóhely tulajdonosai feltüntették az étlapon, hogy szívesen látják a gyerekeket, ám ha nem tudnak viselkedni, és ezzel zavarják a vendégeket, meg kell kérniük a szülőket, hogy vigyék ki őket, amíg meg nem nyugszanak.

Ki kell vinni az étteremből a rendetlenkedő gyerekeket (Képünk illusztráció) Forrás: Shutterstock

A szöveget egy Helen Hyland nevű édesanya töltötte fel a Facebookra, ő is az említett étterembe tért be nyaraláskor. Felháborítónak találta a diszkriminációt. A Mirror cikke szerint az ügyben az étterem tulajdonosai is megszólaltak. Elmondták: szeretik a gyerekeket, játékokkal és krétákkal várják őket, ám azt nem tudják vállalni, hogy a zabolátlan kicsikre figyelnek, amíg a szülők a telefonjukat nyomkodják.

"Ez nem egy McDonald's" – mondta a tulajdonos házaspár. Mint mondták: sokszor előfordult, hogy a gyerekek megzavarták a vendégek nyugalmát és a felszolgálók munkáját is. Az említett bejegyzés egyébként 4 éve van az étlapon, és eddig senkinek sem volt vele problémája.

A bejegyzést készítő édesanya is kapott hideget-meleget a kommentek között. Volt, aki egyetértett vele, volt, aki az étterem pártját fogta.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.