Időjárás: május elsején is szeles és esős lesz az idő

Fotó: Polyák Attila - Origo -
eső május 1. időjárás Szél
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Sajnos nem kedvez majd a május elsejei időjárás a szabadtéri programoknak. Szélre és esőre is számíthatunk a munka ünnepén.

Május elsején is folytatódik majd a hétre jellemző időjárás, vagyis borongós, csapadékos napjaink lesznek. Hétfőn felhős lesz az ég, és több helyen számíthatunk esőre, záporra, de kedden sem süt ki majd a nap.

Május elsején sem lesz jó idő Fotó: Polyák Attila - Origo

Szerdán ugyan csökken a felhőzet, de záporok még kialakulnak. A legtöbb napsütés nyugaton valószínű. Az ÉNy-i szél erős, nyugaton viharos lesz. 14 és 19 fok között alakul a maximum – írja a Köpönyeg.hu. Csütörtökön gomolyfelhők zavarják meg a napsütést, amelyekből elszórtan alakul ki zápor. Marad az élénk légmozgás és a 17 °C körüli csúcs. Pénteken napközben napos idő ígérkezik, majd estétől egyre több helyen eredhet el az eső. 19–20 fok köré melegszik a levegő.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.