Nyolc métert zuhant egy fiatal lány a budai erdőben - Videó a mentésről

Forrás: Facebook/BM Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság -
zuhanás Buda videó túra erdő
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Szombat délután nyolc métert zuhant egy fiatal lány a budai erdőben: a mentéshez kötélpályát építettek ki a tűzoltók.

Nem lett jó vége a hétvégi túrázásnak: egy fiatal lány nyolc métert zuhant a budai erdőben. Mentéséről a katasztrófavédelem adott tájékoztatást, nem volt egyszerű segíteni a lánynak. Budapesten, a II. kerületi Szépjuhászné út és Szépjuhászné köz által közrefogott erdős területen zuhant le a fiatal.

Nyolc métert zuhant egy fiatal lány a budai erdőben Forrás: Facebook/BM Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság

A bajba jutott lány segítségére a főváros hivatásos tűzoltói siettek, akik alpintechnikai eszközökkel végezték a mentést: kötélpályát építettek ki, majd egy speciális hordágyra fektették és felhozták a lányt, akit már a mentők vártak.

A külföldi nőkre vadászó ciprusi sorozatgyilkos újabb áldozatát találták meg egy tó mélyénhttp://www.life.hu/news/20190428-kulfoldi-nokre-vadaszo-ciprusi-sorozatgyilkos-ujabb-aldozatat-talaltak-meg-egy-to-melyen.htmlÚjabb, immár harmadik áldozatát találták meg vasárnap egy mesterséges tó mélyén Ciprus első ismert sorozatgyilkosának, egy külföldi nőkre vadászó hivatásos katonatisztnek. News--Felszolgálásból megbuktak a nyuszilányok az új Playboy klubbanhttp://www.life.hu/news/20190428-felszolgalasbol-megbuktak-a-nyuszilanyok-az-uj-playboy-klubban.htmlKomoly retorziókkal kell szembenéznie az újra nyitott Playboy klub nyuszilányainak. A csinos szépségek ugyanis felszolgálásból elégtelent kaptak, a fizetésüket is közel a felére csökkentették. News--Marad a szeles, csapadékos időjáráshttp://www.life.hu/news/20190428-marad-a-szeles-csapadekos-idojaras-aprilis-vege.htmlA jövő héten is marad a szeles, csapadékos időjárás. Május első napjaiban helyenként 20 fok körül, a hétvégén viszont néhol csak 10 fok körül alakul a hőmérséklet, hajnalban pedig akár 2 fokig is hűlhet a levegő – derül ki az Országos Meteorológiai Szolgálat országos középtávú előrejelzéséből, amelyet vasárnap juttattak el az MTI-hez. NewsOrigoÖt éven keresztül közösült állatokkal három amerikai férfi (18+)http://www.life.hu/news/20190425-ot-even-keresztul-kozosult-allatokkal-harom-amerikai-ferfi.html20 és 41 év közötti börtönbüntetést szabott ki a bíróság arra a három amerikai férfira, akik állatokkal közösültek. News--Bene László, a skálás gyilkos pár hét múlva szabadulhat a szegedi Csillagbólhttp://www.life.hu/news/20190428-bene-laszlo-a-skalas-gyilkos-par-het-mulva-szabadulhat-a-szegedi-csillagbol.htmlSzabadlábra helyezhetik májusban Magyarország egyik legkönyörtelenebb gyilkosát, a skálás gyilkosként elhíresült Bene Lászlót. NewsOrigoFelvonulást tartottak a milliárdos Srí Lankán elhunyt gyermekeinek emlékérehttp://www.life.hu/news/20190428-felvonulast-tartottak-a-milliardos-sri-lankan-elhunyt-gyermekeinek-emlekere.htmlAnders Holch Povlsen, Dánia leggazdagabb emberének tartott milliárdos is elveszítette három gyermekét húsvétkor Srí Lankán. A tragédia óta először szólalt meg. News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.