Vasvári Vivien szerint a szex nagyon fontos része a párkapcsolatoknak, és náluk még mindig izzik a parázs. Elárulta, mi a titkuk.

A Feleségek luxuskivitelben című műsorban megismert Vasvári Vivien több éve van együtt a férjével, Fecsóval, közös gyermekük is született, a szexuális életük pedig éppen olyan jó, mint a kapcsolatuk elején. Elárulta, mi a titkuk.

Vasvári Vivien a szexuális életükről vallottForrás: Instagram/Vasvári Vivien

"Egy ideális kapcsolat elengedhetetlen része a szex. Egyfelől egészséges fizikailag és mentálisan is, másrészről mi sem természetesebb kifejezése a vonzalomnak és a szerelemnek. Fecsóval napi szinten élünk nemi életet,  és nagyon fontos, hogy ennyi idő után is ugyanúgy izzik a levegő köztünk, mint először. Sokan panaszkodnak nekem, hogy elfárad a viszonyuk, főleg, amikor gyerekeik lesznek. Azt gondolom, elengedhetetlen, hogy anyaként is nők maradjunk. Személy szerint törekszem arra, hogy a hétköznapok sodrásában is szexi, kívánatos nőt lásson bennem a férjem. Kellenek közös programok, ahol szépen felöltözhetünk, kisminkelhetjük magunkat, és persze a viselkedésünkben is meg kell mutatni a nőiességünket. Egy szexi fehérnemű, egy izgalmas ötlet az ágyban, vagy egy randevú azon a helyen, ahol először találkoztunk, mind-mind segíthet abban, hogy megerősítsük a kapcsolatunkat és a vonzalmunkat" – mondta a Blikknek Vivi. Azt is elárulta, nem féltékeny típus, de nem tűri, hogy körülötte vagy a férje körül legyeskedjenek. "Fontos, hogy tudassuk, a másik mennyire fontos számunkra, és ha jól működnek a dolgok, akkor nem fér bele például az, hogy a közösségi oldalon egy másik nővel vagy férfival fotózkodunk" – mondta.