Cicciolina egy olasz tévéműsorban kiakadt a beszélgetőpartnerére

Forrás: MTI/EPA/ANSA/Alessandro Di Meo -
vita tévéműsor Olaszország életjáradék Cicciolina
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egy olasz tévéműsorban akadt ki Cicciolina.

Cicciolina egy olasz tévéműsor vendége volt, ahol összetűzésbe keveredett a beszélgetőpartnerével. A Ripost azt írja, Mario Giordano, a TG4 tévétársaság egykori elnöke firtatni kezdte az egykori pornósztár életjáradékának jogosságát. Mint ismeretes, Cicciolina 1985 és 1992 között képviselőként dolgozott az olasz parlamentben, ezért járna neki a több százezer forintra rúgó életjáradék.

A férfi ezt az összeget sokallta, a szőkeség pedig alaposan kiosztotta, és perrel is megfenyegette.

A portál azt írja, Cicciolina egy éve az olasz ügyészséghez fordult, 2017 májusában ugyanis megvonták tőle az életjáradékát egy tartozás miatt, amit ő nem ismer el. A csalási ügyben áldozatnak vallja magát.

Cicciolina egy tévéműsorban akadt ki Forrás: MTI/EPA/ANSA/Alessandro Di Meo
Ők azok a világsztárok, akik mégsem kaptak szerepet a Bosszúállókbanhttp://www.life.hu/sztarok/20190429-ezek-a-szineszek-palyaztak-meg-a-bosszuallok-szerepeire.htmlA Bosszúállók: Végjáték minden eddigi rekordot megdöntött, milliók özönlenek a mozikba, hogy lássák a szuperhősök utolsó közös küldetését. A gyártónak hatalmas bevételt hoz a nagy érdeklődés, de a színészeknek is, akik nemcsak a filmben küzdenek keményen, hanem a meghallgatásokon is. Sok híresség pályázott ugyanis a főbb karakterekre, mindenki részese akart lenni az univerzumnak: ők azok a színészek, akik kis híján Bosszúállók lettek. TV + SztárokOrigoCsonka András függőségéről vallott: nem tudja letenni a mobiltelefonjáthttp://www.life.hu/sztarok/20190430-csonka-andras-fuggosegerol-vallott-nem-tudja-letenni-mobiltelefonjat.htmlNaponta akár 7 órát is tölt pötyögéssel Csonka András. Bevallja: az okostelefonok függője lett. TV + Sztárok--Gazdag Tibor a hobbijáról mesélt: zenekarban énekelhttp://www.life.hu/sztarok/20190430-gazdag-tibor-hobbijarol-meselt-zenekarban-enekel.htmlGazdag Tibor színészt a Jóban Rosszban című sorozatból is ismerhetik a nézők, ám azt kevesen tudják, hogy imád zenélni, koncertre készül a zenekarával. TV + Sztárok--Kopaszra nyírta Majka a Bezár a bazár! játékosának hajáthttp://www.life.hu/sztarok/20190430-kopaszra-nyirta-majka-a-bezar-a-bazar-jatekosanak-hajat.htmlMajka a Bezár a bazár! játékosának megjelenését változtatta meg, ráadásul drasztikusan. TV + SztárokOrigoJolly szerint Enrique Iglesias ellopta egy daláthttp://www.life.hu/sztarok/20190430-jolly-szerint-enrique-iglesias-ellopta-egy-dalat.htmlJolly meg van győződve arról, hogy a világsztár az ő egyik dalát használta fel egy slágeréhez: már szakértők vizsgálják az egyezést. TV + Sztárok--Weisz Fannit sokszor elutasították a modellszakmában a siketsége miatthttp://www.life.hu/sztarok/20190430-weisz-fanni-sokszor-elutasitottak-a-modellszakmaban-siketsege-miatt.htmlWeisz Fanni ma már példaként állhat minden kislány előtt, de főként a fogyatékossággal élők előtt. Sokat küzdött azért, hogy sikeres modell legyen, rengeteg elutasításban volt része a siketsége miatt. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.