Baukó Éva állítja, megverte és átverte a pasija: több lánnyal is együtt volt

Forrás: Instagram / Baukó Éva -
átverés megcsalás pasi Baukó Éva
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Baukó Éva azt állítja, volt barátja az elmúlt két évben folyamatosan átverte: közösségi oldalán osztotta meg szomorú történetét. 

Baukó Éva közösségi oldalain számolt be fájdalmas tapasztalatáról. Két év együttlét után kiderült, hogy a barátja finoman szólva sem hűséges típus. A celeb azt állítja, a férfi megverte, és vele párhuzamosan más lányokat is szédített.

Baukó Éva állítja, átverte a pasija Forrás: Instagram / Baukó Éva

az ünnepek előtt erőszakosan kicsavarta a kezem, megrángatott és meg is pofozott.

Szorcsik Viki visszaszólt az őt kritizálóknakhttp://www.life.hu/sztarok/20190503-szorcsik-viki-visszaszolt-az-ot-kritizaloknak.htmlSzorcsik Viki üzent azoknak, akik folyton megszólják merész fotói miatt. TV + Sztárok--Nem fogadta el az alkut a kerítéssel vádolt Répás Lajoshttp://www.life.hu/sztarok/20190503-nem-fogadta-el-az-alkut-a-keritessel-vadolt-repas-lajos.htmlRépás Lajost kerítéssel vádolják, pere még évekig elhúzódhat. A bíróság alkut ajánlott neki, de az egykori szépségversenyguru nem fogadta el. TV + SztárokOrigoBács Ferenc özvegye tudta, hogy férje meg fog halni: korábban elkezdte gyászolnihttp://www.life.hu/sztarok/20190503-bacs-ferenc-ozvegye-tudta-hogy-ferje-meg-fog-halni-korabban-elkezdte-gyaszolni.htmlA színművész halála nem volt váratlan, ez azonban nem enyhíti a családtagok fájdalmát. Özvegye már a halála előtt gyászolta férjét. TV + Sztárok--Elhunyt Szily Nóra édesanyjahttp://www.life.hu/sztarok/20190502-elhunyt-szily-nora-edesanyja.htmlSzily Nóra gyászol: elvesztette édesanyját. TV + Sztárok--Angelina Jolie állítólag Elon Muskkal, a Tesla vezetőjével randizikhttp://www.life.hu/sztarok/20190502-angelina-jolie-allitolag-elon-muskkal-a-tesla-vezetojevel-randizik.htmlAngelina Jolie a hírek szerint nem szingli többé: állítólag Elon Muskkal, a Tesla vezérével randizik. TV + Sztárok--Feltörték Michael Bublé Instagram-oldaláthttp://www.life.hu/sztarok/20190502-feltortek-michael-buble-instagram-oldalat.htmlHackerek törték fel Michael Bublé Instagram-oldalát. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.