Varga Viktor frissen kihúzott, szuvas fogát tette közzé a közösségi oldalán – Fotó

Forrás: RTL Klub -
fotó undorító Varga Viktor
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Varga Viktor mindent megoszt a közösségi oldalán, még olyan dolgokat is, amik nem tartoznának senki másra. Ezúttal frissen kihúzott, szuvas fogát mutogatta orvosa társaságában.

Varga Viktor a minap a közösségi oldalán mutatta meg, milyen egy frissen kihúzott fog. Bizarr szelfit osztott meg a fogorvosával az extrém tetteiről híres énekes.

Varga Viktor Forrás: RTL Klub

A fotót a Riposzt szúrta ki, itt meg is nézhetitek.

Rúzsa Magdi jótékonysági koncerten lép felhttp://www.life.hu/sztarok/20190505-ruzsa-magdi-jotekonysagi-koncerten-lep-fel.htmlExkluzív koncertet ad a napokban Rúzsa Magdi: az énekesnő fontos ügyet támogat vele. TV + SztárokOrigoMedveczky Ilona fényűző luxuséletéről mesélt: jachtot és házat is kapott udvarlóitólhttp://www.life.hu/sztarok/20190505-medveczky-ilona-fenyuzo-luxuseleterol-meselt-jachtot-es-hazat-is-kapott-udvarloitol.htmlMedveczky Ilona meglepő őszinteséggel mesélt az életéről. Fényűzően, gazdag férfiak rajongásában élt az ünnepelt táncosnő. TV + Sztárok--Szinetár Dóra Amidala hercegnőként pózol legújabb képén – Fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20190505-szinetar-dora-amidala-hercegnokent-pozol-legujabb-fotojan-foto.htmlBizonyára nagy Star Wars-rajongó lehet Szinetár Dóra, aki legújabb fotóján Amidala hercegnőként pózol. TV + SztárokOrigoFresh Andi elhagyta az országot a szerelme kedvéért, és fel is szedett pár kilóthttp://www.life.hu/sztarok/20190505-fresh-andi-elhagyta-az-orszagot-szerelme-kedveert-es-fel-is-szedett-par-kilot.htmlFresh Andi évekig áhítozott a szerelemre, ám a közelmúltban egy régi barátja személyében megtalálta az igazit. A szexi szőke celeb nem is lehetne boldogabb a párjával és annak két gyerekével. TV + Sztárok--Törölték Harry herceg utazását, lázas találgatások indultak a hercegi utód érkezésérőlhttp://www.life.hu/sztarok/20190504-toroltek-harry-herceg-utazasat-lazas-talalgatasok-a-hercegi-utod-erkezeserol.htmlTörölték Harry herceg jövő szerdára kitűzött hivatalos amszterdami látogatását. A Buckingham-palota pénteki tájékoztatása nyomán újult erővel lángoltak fel a találgatások arról, hogy most már bármelyik pillanatban bejelenthetik Harry és felesége, Meghan hercegné első gyermekének megszületését. TV + Sztárok--Szorcsik Viki visszaszólt az őt kritizálóknakhttp://www.life.hu/sztarok/20190503-szorcsik-viki-visszaszolt-az-ot-kritizaloknak.htmlSzorcsik Viki üzent azoknak, akik folyton megszólják merész fotói miatt. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.