Ezek lehetnek Meghan Markle és Harry herceg gyermekének nevei

Forrás: AFP/Ben Stansall -
baba név Meghan Markle Harry herceg gyerek
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Meghan és Harry egyelőre még nem árulták el, milyen nevet választottak első gyermeküknek, de itt vannak a legesélyesebbek. 

Végre megszületett Meghan Markle és Harry herceg első közös gyermeke, akiről egyelőre még csak annyit tudunk, hogy egészséges kisfiú. A közlemény szerint az anyuka és a baba is jól vannak, de egyelőre a nyilvánosságnak még nem mutatták meg az újszülöttet, ahogy a nevét sem árulták el. Pedig az angolok nagyon várják már a királyi család legújabb tagjának bemutatását, addig pedig fogadásokat kötnek a lehetséges nevekre.

Meghan Markle és Harry herceg első közös gyermekének nevét még nem árulták el Forrás: AFP/Ben Stansall

A The Telegraph információi szerint az Albert, az Alexander, az Arthur és a James a legnépszerűbb nevek, de a Spencer és a Phillip is versenyben vannak. Kíváncsian várjuk, hogy Harry és Meghan vajon valóban ilyen tradicionális nevet választanak-e majd a babának, vagy mindenkit meglepnek.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.