színdarab Xantus Barbara szerelem magánélet korkülönbség
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Xantus Barbara elárulta, nagyon fontos számára, hogy a párkapcsolatában felnézhessen a párjára.

Xantus Barbara mostanában a Nők (is) a fejükre estek! című darabban látható, és ennek kapcsán mesélt egy kicsit a FEM3 stúdiójában. A beszélgetés közben szóba került a magánélete is, elárulta, egy párkapcsolatban már nem zavarja a korkülönbség, sőt az sem, ha a férfi esetleg fiatalabb nála.

Amikor férjnél voltam, húsz évig, el sem tudtam volna képzelni, hogy nem egy nálam sokkal tapasztaltabb, tanítóbb férfi legyen a párom, akire alulról felfelé kell nézni. De rájöttem, hogy ez nem a kortól, hanem személyiségtől függ, hogy valakiben van-e ekkora tudás, értelmi és érzelmi intelligencia. Egy előítélettel lettem kevesebb, hogy nem feltétlenül az idősebb emberekre lehet felnézni, és nekem fontos, hogy felnézhessek a kapcsolatomban. De persze az is fontos, hogy ez viszont működjön."

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.