Hal gyomrában talált gyűrűvel kérte meg a barátnője kezét Christopher Eggington

Forrás: Shutterstock -
Anglia lánykérés gyűrű hal
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A horgász szerencsésen választotta ki azt a halat, amelyet nem engedett vissza a vízbe: különleges dolog lapult az állat gyomrában. 

Imád horgászni Christopher Eggington, bár a kapásai nagy részét visszaengedi a természetbe. Egy kiránduláson azonban úgy döntött, hogy inkább elfogyasztja kedvesével vacsorára a kifogott példányt. Hazatérvén az ötvenéves férfi barátnője, a 48 éves Sandra Bidgood kezdte el előkészíteni az állatot, de igen meglepő dologra bukkant a hal gyomrában: egy jegygyűrűre.

Különleges dolgot találtak a hal gyomrában – Képünk illusztráció Forrás: Shutterstock

A férfi pedig, ahogy meglátta a gyűrűt, eldöntötte, hogy meg is kéri a barátnője kezét. Egy lélegzetvételnyi gondolkodás után feltette a nagy kérdést, amit már tervezett egy ideje, de egészen eddig nem volt bátorsága, és nem is találta a megfelelő pillanatot. A nő természetesen igent mondott, és nem tartott igényt másik gyűrűre sem, pedig Christopher szeretett volna vásárolni neki – írja a The Sun.

Magyar nő holttestére bukkantak egy londoni lakás fagyasztójábanhttp://www.life.hu/news/20190508-magyar-no-holttestere-bukkantak-egy-londoni-lakas-fagyasztojaban.htmlEgy magyar nő holttestét találták meg egy londoni lakásban. NewsOrigoMadeleine McCann eltűnése: 13 gyanúsítottja van a rendőrségnekhttp://www.life.hu/news/20190508-madeleine-mccann-eltunese-13-gyanusitottja-van-a-rendorsegnek.htmlFolytatódik a nyomozás Madeleine McCann után: 13 gyanúsítottja van a rendőrségnek. News--Forgalmas utcán lőtt a saját péniszébe egy férfihttp://www.life.hu/news/20190507-forgalmas-utcan-lott-sajat-peniszebe-egy-ferfi.htmlRendkívüli baleset történt a Nebraska államban található Lincolnban. Egy férfi a nyílt utcán véletlenül belelőtt a saját péniszébe. Most eljárás indult ellene. NewsOrigoAz édesanya szerint 12 éves kislánya egy sorozat miatt lett öngyilkoshttp://www.life.hu/news/20190507-az-edesanya-szerint-12-eves-kislanya-egy-sorozat-miatt-lett-ongyilkos.htmlEgy sorozatot vádol kislánya öngyilkossága miatt egy édesanya. NewsThinkstock12 éve integet a diákoknak, most több százan búcsúztatták az idős hölgyethttp://www.life.hu/news/20190507-12-eve-integet-a-diakoknak-most-tobb-szazan-bucsuztattak-az-idos-holgyet.html2007 óta minden hétköznap integet az iskolába induló gyerekeknek a 88 éves Tinney Davidson. Most idősek otthonába költözik. Viszonzásképp a sok szeretetért, több száz diák búcsúztatta az idős hölgyet. News--Polipot tapasztott az arcára a lány, hogy aztán megmutassa, hogyan kell leszedni – videóhttp://www.life.hu/news/20190506-polipot-tapasztott-az-arcara-a-lany-hogy-aztan-megmutassa-hogy-kell-leszedni-video.htmlSokan szeretik a tenger gyümölcseit, ám inkább a tányéron, mint az arcukon. Ez a lány most nem a polip elkészítését mutatta be, hanem azt, hogyan kell leszedni, ha esetleg az arcunkon landol az állat. NewsOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.